Primul turneu de Beach Rugby

Rugby Romania

Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti in parteneriat cu FRR, Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Asociatia Judeteana de Rugby Constanta, Directia de Tineret Constanta, R.C. Cleopatra si S.C. Beach Soccer organizeaza in perioada 02-08 august primul turneu de BEACH-RUGBY din tara – „OVAL 5”.

Turneul se va desfasura pe terenul de beach-fotbal Melody din Mamaia, conform regulamerntului international de beach-rugby pentru echipe de cate cinci jucatori pentru doua categorii de varsta U 14 si U 12. La eveniment vor participa patru echipe din Bucuresti si patru din Constanta.

Beach Rugby se joaca cu un balonul oval de talie mica, pe un teren redus ca dimesiuni (aprox. 35/40 m). Se joaca numai la mana, fara lovituri de picior si placaje.

“La olimpiada din 2016, orasul care organizeaza jocurile olimpice, Rio de Janeiro-Brazilia are dreptul de a propune un nou sport olimpic, care se joaca experimental in acea perioada. Se pare ca sportul va fi Beach Rugby. In viitorul apropiat, vrem sa inscriem turneul nostru in circuitele europene Beach Rugby 5 dand astfel posibilitatea rugby-ului romanesc sa fie printre promotorii acestui sport”, a declarat purtatorul de cuvant al AMRB, Constantin Zamfir.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile