RCM Timisoara castiga partida cu U Cluj cu sapte eseuri inscrise

Prima partida a etapei a XIII-a din SuperLiga CEC Bank i-a adus fata in fata pe Universitatea Cluj si pe campionii en-titre de la RCM UV Timisoara, meci castigat de oaspeti cu 46-26.

Intalnirea a debutat cu eseul gazdelor, marcat de Valentin Rosu in minutul 7, transformarea reusita de Dimofte ducand scorul la 7-0.

Acestea fiind singurele puncte marcate de U Cluj in prima repriza, replica timisorenilor constand in cinci incercari reusite din care doua transformate, la care s-a adaugat si o lovitura de pedeapsa.

Din tabara oaspetilor s-au remarcat Tangimana Fonovai in minutul 12, Jack Umaga in minutul 22, Stephan Shennan in minutul 24 si 35, alaturi de Madalin Lemnaru cu doua minute inainte de pauza. La scorul pauzei a mai contribuit si Valentin Calafeteanu cu doua transformari si o lovitura de pedeapsa in ultimul minut al primului mitan, scorul la pauza fiind 7-32.

Reintorsi de la vestiare cu forte noi, clujenii au fost primii care au adaugat puncte pe tabela, McGrath reusind sa culce balonul in terenul de tinta advers, in minutul 51. Sapte minute mai tarziu timisorenii marcheaza prin acelasi Lemnaru, transformarea apartinandu-i lui Calafeteanu.

Gazdele riposteaza din nou prin Cristian Murgoci, eseu transformat de capitanul Ionut Dimofte, scorul a devenit 19-39.

Ecartul s-a marit odata cu incercarea reusita de Shennan, bifand astfel hat-trick-ul, transformarea apartinandu-i lui Calafeteanu.

Ultimele puncte de pe tabela au fost inscrise de clujeni prin Murgoci, transformarea reusita de Dimofte stabilind scorul final 26-46.

Pentru RCM Timisoara urmeaza meciul contra lui Dinamo, pe cand Universitatea Cluj va intalni in deplasare pe CSM Stiinta Baia Mare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile