RCM U Vest Timisoara, lider de puncte in DNJ U17

Rugby Romania.

Cea de-a patra etapa a Diviziei Nationale de Juniori U17 a avut loc in acest week-end. In grupa din Transilvania, RCM U Vest Timisoara a invins CSS Bega, cu scorul 62-0. Gazdele au inscris 10 incercari si au transformat sase dintre ele si ocupa primul loc in clasament, cu 20 de puncte acumulate.

In cea de-a doua partida a grupei, CS Ariesul a invins CS Lions, scor 29-0, cu patru incercari, trei transformari si un drop-gol reusit. CS U AV Arad a stat aceasta etapa.

Clasament Transilvania U17.
In Muntenia, ACS Flamingo a invins CTMRTF, scor 43-20. Gazdele au inscris de sapte ori si au transformat de patru, in timp ce oaspetii au reusit trei incercari, o transformare si o lovitura de pedeapsa.
Partida CNAV – CSM Bucuresti s-a incheiat cu scorul 0-13. CSM-ul a reusit doua incercari si o lovitura de pedeapsa.
CSS3 Steaua a invins CFR Constanta, scor 29-12. Ros-albastrii au inscris cinci eseuri si au transformat doua dintre ele, in timp ce CFR a inscris de doua ori si a transformat o data.
Clasament Muntenia U17.
In Moldova Sud, RCM Galati a castigat partida cu CSS Tecuci, scor 14-7, iar RC Stejarul a pierdut cu RC Braila, scor 15-19. Buzoienii au inscris au inscris de trei ori, dar nu au reusit sa transforme nicio incercare, in timp ce adversarii lor au inscris de trei ori si au transformat de doua.
LPS Focsani au pierdut si ei partida cu CSS Barlad, scor 7-17. Barladenii au inscris de trei ori si au transformat o data, in timp ce Focsani a marcat o singura data.
Clasament Moldova Sud U17.
In Moldova Nord, CSM Bucovina a invins CSS U Iasi, scor 14-0. Gr. CSU Pascani a stat aceasta etapa.
Clasament Moldova Nord U17.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile