Rodez se pregateste de Federale 1 cu doi romani in linia intai: Badiu si Burtila

Ionel Badiu.
Ionel Badiu.

Stade Rodez Aveyron a promovat in Federale 1 la finele sezonului 2011-2012, iar anul trecut, cu Traian Pllotschi si Costel Burtila in echipa, a terminat pe pozitia a opta in grupa a 2-a, evitand la limita retrogradarea.

Pentru sezonul 2013-2014 cei de la Rodez isi doresc un salt calitativ, la realizarea acestui deziderat urmand sa aiba o contributie si doi pilieri romani, Ionel Badiu si Costel Burtila.

Daca pentru Burtila acesta este cel de-al doilea sezon in tricoul ros-galben a lui Rodez, Badiu a fost transferat recent de la Mazamet, unde a evoluat timp de trei sezoane in Federale 2.

Ionel Badiu este incantat de transferul la noua sa echipa, spunand ca ”Rodez au un proiect indraznet pe termen lung, dar si o structura solida din punct de vedere organizatoric.”

Pana in prezent echipa a disputat trei partide amicale in care Badiu a fost in doua randuri titular, pilierul roman sperand ca isi va gasi locul in primul XV a lui Rodez, unde poate va face pereche cu Butila.

Badiu are 24 de ani, iar Burtila 22, in Romania cei doi jucatori de linia intai evoluand in tricoul echipelor Farul, respectiv CSU AV Arad.

Rodez va debuta in noul sezon din Federale 1 pe 7 septembrie, cu o deplasare la Limoges, echipa romanului Adrian Matei, din aceeasi grupa mai facand parte si Tulle, cea la care evolueaza Ionut Florea.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile