Romania a pierdut in ultimele minute cu Scotia

Tincu a fost ales Omul Meciului

Romanii au jucat de la egal la egal cu Scotia si au pierdut dupa ce au primit doua eseuri in ultimele opt minute.

Scotienii au deschis scorul prin Chris Paterson, care a inscris cu o lovitura de pedeapsa de la 20 de metri. In minutul opt mijlocasul la gramada Mike Blair a inscris prima incercare a meciului. Paterson a alunecat in momentul transformarii si a ratat.

La reluarea jocului romanii au obtinut o lovitura de pedeapsa pe linia de 22 m pe care Danut Dumbrava a ratat-o.

Uvertura romana s-a revansat doua minute mai tarziu cand a adus primele puncte pentru Romania dintr-o lovitura de pedeapsa de la 40m.

Centrul Joe Ansbro a reusit o actiune frumoasa in terenul nostru de 22 si a marcat al doilea eseu al intalnirii.
Paterson nu a mai ratat si Scotia conducea cu 15-3.

Scotienii nu au eliberat un balon si Danut Dumbrava a transformat o noua lovitura de pedeapsa. 15-6 pentru Scotia.

Dupa mai multe atacuri ale pachetului de inaintare, Stejarii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa. Danut Dumbrava a trimis putin pe langa si scorul a ramas 15-6. Cu cateva minute inainte de pauza, Paterson a mai transformat inca o lovitura de pedeapsa si scotienii conduceau cu 18 la 6.

In ultimul minut de joc al primei reprize pilierul Mihaita Lazar a inscris primul eseu al Romaniei dupa un atac sustinut al gramezii. Dumbrava a ratat transformarea si scorul la pauza a fost 18 la 11.

Dupa pauza scotienii au incercat sa transforme o lovitura de pedeapsa dar Paterson a ratat de la 25 de metri lateral stanga.
In minutul 53 Romania a facut primele schimbari, au iesit Dumbrava si Sirbu si au intrat Cazan si Surugiu. Dimofte a trecut mijlocas la deschidere.

Paterson a adus inca trei puncte dintr-o lovitura de pedeapsa si scorul a devenit 21-11.

La urmatorul atac romanii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa la 20 de metri din fata betelor. Dimofte a adus primele puncte ale Stejarilor in repriza secunda. 21-14.

Dumitras a incercat dropgolul dar a trimis putin pe langa. El a fost inlocuit cateva minute mai tarziu de Vlaicu. Dimofte a facut 21-17 dintr-o lovitura de pedeapsa de la 15 m.

Romanii au presat si au marcat o noua incercare prin Daniel Carpo. Eseul a fost transformat de Dimofte si Romania a preluat pentru prima oara conducerea. Romania 24, Scotia 21.

Paterson a egalat cu o lovitura de pedeapsa in minutul 71.

In minutele 75 si 78 aripa Simon Danielli a reusit doua eseuri care au asigurat victoria Scotiei la 10 puncte diferenta.

SCOTIA – ROMANIA: 34-24
Scotia: 15 Chris Paterson, 14 Max Evans, 13 Joe Ansbro, 12 Sean Lamont, 11 Simon Danielli, 10 Ruaridh Jackson, 9 Mike Blair, 8 Richie Vernon, 7 John Barclay, 6 Kelly Brown, 5 Alastair Kellock (C), 4 Richie Gray, 3 Geoff Cross, 2 Ross Ford, 1 Allan Jacobsen.
Rezerve: 16 Scott Lawson, 17 Alasdair Dickinson, 18 Nathan Hines, 19 Ross Rennie, 20 Chris Cusiter, 21 Dan Parks, 22 Rory Lamont.

Romania: 15 Iulian Dumitras, 14 Stefan Ciuntu, 13 Csaba Gal, 12 Ionut Dimofte, 11 Madalin Lemnaru, 10 Danut Dumbrava, 9 Lucian Sirbu, 8 Daniel Carpo, 7 Ovidiu Tonita, 6 Mihai Macovei, 5 Cristian Petre, 4 Valentin Ursache, 3 Paulica Ion, 2 Marius Tincu (C), 1 Mihaita Lazar.
Rezerve: 16 Bogdan Zebega, 17 Silviu Florea, 18 Valentin Poparlan, 19 Stelian Burcea, 20 Florin Surugiu, 21 Ionel Cazan, 22 Florin Vlaicu.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile