Romania U18 va face un stagiu de pregatire la Castres

Nationala de U18 a Romaniei continua pregatirile pentru Campionatul European. Dupa un stagiu in Anglia, la Gloucester, si doua meciuri disputate cu echipa de U18 a clubului din localitate, Stejareii se aduna intr-un nou cantonament. De aceasta data ei se vor pregati in Franta, la Castres, cantonament care se va face intre 20-26 martie.

Lotul se va reuni pe 19 martie la ora 10:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby din Bd. Marasti nr. 18-20, dupa care echipa va face antrenament pe Stadionul Ciurel. Stejareii vor asista apoi la partida dintre Romania si Georgia, care va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf de la ora 15:00.

„Marti vom avea un antrenament si un meci comun, 2 reprize de cate 20 de minute, cu echipa de U18 a Academiei celor de la Castres, iar joi ne vom deplasa la Albi, pentru un meci cu echipa din localitate. Acest meci se promoveaza foarte mult, vom juca seara, ceea ce va fi o premiera pentru jucatori.  Sunt asteptati multi spectatori, pentru Stejarei fiind prima data vor evolua in fata unui public numeros, ceea ce pentru noi este un adevarat castig pentru ca le putem vedea reactiile jucatorilor. Cantonamentul de la Gloucester a fost benefic, dupa primul meci, am facut o analiza video foarte buna si am vazut toate aspectele la care suntem deficitari. Ma bucur ca pentru al doilea am reusit sa indreptam multe din greselile noastre si mai ales, ma bucur ca baietii au abordat partida cu o atitudine schimbata. Sunt doua cantonamente importante inaintea Campionatului European pentru ca ii putem vedea pe jucatori cum reactioneaza la schimbarea mediului, la presiunea jocului, putem vedea ce decizii iau sub presiune. Grupul s-a legat bine, mai trebuie sa lucram un pic la unitate echipei, doar uniti fiind putem castiga Campioantul European”, a declarat Horea Himpea, directorul tehnic al Romaniei U18.

La Men’s Trophy U18 care va avea loc intre 6-16 aprilie la Quimper, Romania va debuta pe 8 aprilie, cu Cehia. Din aceasta grupa mai fac parte: Polonia, Olanda, Rusia, Ucraina, Germania, Luxembourg

Lotul celor 31 de sportivi selectionati:

Stalp: Alin Manda Voicu (CNAV), Mugurel Gabriel Costea (CS Dinamo), Andrei Bogdan Vieru Gaina (CS Politehnica Iasi), Florian Ciocoiu (ACS Tomitanii)

Taloneri: Darius Placintar (CSS Viitorul Cluj), Flavian Cuprian (ACS Tomitanii), George Cristian Mocanu (ACS Tomitanii)

Linia a II-a:  Pavel George Adrian (CNE Cornu), Iustinian Gabriel Panaite (CSS Barlad), Constantin Ivanciu (CT Dinicu Golescu),

Linia a III-a: Peter Chiriac (CS Politehnica Iasi), Alin Toma (CSS 2 CNE Baia Mare), Razvan Gabriel Belehuz (CSS Barlad), Marius Ferariu (CSS Gura Humorului), Dragos Ser (CSM Olimpia), Ionut Tudor (CSO Pantelimon)

Mijlocas la gramada: Vladut Georgian Bocanet (CSS 2 CNE Baia Mare), Grigore Emanuel (CT Dinicu Golescu), Mihai Catalin Tudorache (CS Metrorex)

Mijlocas la deschidere: Luca Nichitean (CSS 2 CNE Baia Mare),  Marius Costea (CSS Barlad), Bogdan Nae (CSM Olimpia)

Centru: Daniel Marin (CSM Olimpia), Iulian Craciun (CNAV), Sergiu Lucaciu (CSM Baia Mare), Sebastian Munteanu (CSS Barlad),George Constantin Mitroi (CS Dinamo)

Aripa: Andrei Micu (CSS Politehnica Iasi), Petrica Andrei Mihalache (CNE CSS 2 Baia Mare)

Fundas: Vlad Leica (CSS Barlad), Cosmin Danut Botezatu (CSS Barlad)

Staff: Antrenor: Cosmin Cioriciu si Danut Dumbrava, Doctor: Cristian Staicu, Preparatori fizici: Stefan Rusu, Kinetoterapeut: Adrian Purdila. Director tehnic: Horea Himpea, Specialist regulament: Ionut Bodea

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile