S-au pus în vânzare biletele pentru finala Ligii Naționale de Rugby

Liga Națională de Rugby, cea mai importantă competiție din rugby-ul românesc, își va desemna campioana ediției 2023, pe 9 decembrie, la București.

Marea finală aduce față în față pe CSM Știința Baia Mare, echipă care joacă a 14-a finală consecutivă, câștigând opt dintre acestea, și pe CS Dinamo, echipă care a ridicat ultima dată trofeul de campioană în urmă cu 15 ani. Un meci interesant având în vedere că maramureșenii continuă cursa spre noi performanțe în Ovalul românesc, ei având șansa să-și îmbunățească recordul stabilit anul trecut când au devenit prima echipă din istoria recentă a competiției care a cucerit patru titluri consecutive. De partea cealaltă, Dinamo încearcă să oprească supremația Provinciei și să readucă după mulți ani, trofeul înCapitală.

Meciul are loc sâmbătă, 9 decembrie, ora 13:00, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Biletele pentru finala Ligii Naționale de Rugby s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro, dar și în rețeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la  nivel național.

– Magazinele Inmedio
– Magazinele Germanos
– Oficiile Poșta Română
– Magazinele Vodafone

Astfel poți plasa o comandă de bilete pe www.bilete.ro sau poți alege să cumperi biletele de la cel mai apropiat Oficiu Poștal din localitatea ta sau de la cel mai apropiat magazin Inmedio, Relay, Germanos – Telekom, Vodafone sau de la Casieriile Bilete.ro (BT Arena – Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca).

Prețurile biletelor:
Tribuna 1 50 RON
Tribuna 2  30 RON
Peluze 15 RON

* copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile