S-au pus in vanzare biletele pentru meciul Romania-Rusia. Abonamentele pentru 2011 costa 500 RON

myticket.ro

Biletele pentru meciul Romania-Rusia s-au pus in vanzare miercuri dimineata. Tichetele costa 10 lei la Tribuna II si Peluza si 20 lei la Tribuna I. Ele se gasesc in reteaua Diverta, la magazinul din curtea FRR si pe www.myticket.ro .

Romania joaca impotriva Rusiei, in a treia etapa a Cupei Europene a Natiunilor, sambata, 26 februarie, incepand cu ora 16.00, pe Stadionul National Arcul de Triumf, IN DIRECT la GSP TV.

Incepand cu saptamana viitoare, fanii pot achizitiona abonamente pentru meciurile desfasurate pe Stadionul Arcul de Triumf.

„De luni, la magazinul din Bulevardul Marasti, fanii pot achizitiona abonamente pentru anul 2011. Va fi emis un singur tip de abonament in valoare de 500 RON, care va fi valabil pentru toate meciurile desfasurate pe Arcul de Triumf in acest an. Cei dornici isi pot alege locurile in tribuna si pot beneficia de acestea tot anul. Este o premiera pentru Stadionul National Arcul de Triumf si speram sa fie bine primita de public”, a explicat Secretarul General, Florinel Matei.

Abonamentele pentru Stadionul Arcul de Triumf sunt valabile atat pentru meciuri ale echipei nationale, turnee internationale, meciurile si finalele SuperLigii, cat si pentru fazele finale ale Cupei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile