Sanctiuni dupa Etapa a XIa a SuperLigii CEC Bank

Rugby Romania.

Subcomisia de disciplina a C.C.Arbitri formata din George Bargaunas, Mircea Vatui si Constantin Bonea a analizat prestatia arbitrilor Claudiu Clapon si Gabriel Seitan la meciul din 29 iulie 2012, dintre R.C.J.Farul Constanta si C.S.A Steaua Bucuresti din cadrul SuperLigii Cec Bank.

Acestia au decis retinere de la delegari pe o perioada de patru etape, incepand cu data de 03.08.2012, conform articolului nr. 106 din Regulamentul Disciplinar al F.R.Rugby si o amenda de 100 lei pentru arbitrul central al partidei, Claudiu Clapon.

Asistentul sau, Gabriel Seitan a fost si el suspendat doua etape incepand cu 03.08.2012 conform articolului nr. 106 din Regulamentul Disciplinar al F.R.Rugby sustinut de articolul nr 17.1(a) si (2) si o amenda de 100 lei.

Articolul 106 din Regulamentul Disciplinar spune ca se penalizeaza  necunoasterea sau gresita aplicare a regulilor de joc, fara a influenta rezultatul, iar articolul 17 (1) spune ca sunt considerate circumstante atenuante urmatoarele:
a) activitatea ireprosabila pana la savarsirea abaterii;
(2) In cazul in care se au in vedere circumstantele atenuante, sanctiunea disciplinara se poate reduce pana la jumatatea ei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile