Scoala Gimnaziala din Stancuta va reprezenta judetul Braila la faza nationala de rugby-tag

Sambata, 08 aprilie 2017, a avut loc la Galati faza regionala a Olimpiadei Gimnaziilor la S-Rugby (rugby tag), competitie la care au participat sase echipe. Castigatoare a fost Scoala Gimnaziala Stancuta, pregatita de profesorul Costel Bogoi, echipa care a primit si un premiu special, jucatorul Petcu Alberto Marian fiind desemnat cel mai bun jucator al turneului.

La competitia organizata in orasul vecin, echipa din Stancuta a dispus in grupe de echipa reprezentativa a judetului Buzau cu scorul de 7-2, apoi a castigat meciul cu vecinii din Galati cu 12-10, terminand grupa pe locul 1. A urmat semifinala, unde , dupa un meci aprig si viu disputat, echipa din Stancuta trece cu scorul de 7-5 de reprezentata judetului Constanta si se califica in finala competitiei unde intalneste din nou echipa reprezentativa a judetului Galati. Ultimul meci al competitiei a fost unul foarte echilibrat, castigatoare fiind desemnata la eseul de aur.Cum dupa terminarea timpului regulamentar scorul a fost egal s-a trecut la disputarea a doua reprize de prelungiri a cate 2 minute, unde, fiecare echipa a mai marcat cate odata scorul mentinandu-se in continuare egal.

Astfel, conform regulamentului dupa terminarea celor doua reprize de prelungiri, echipa care marcheaza prima eseu, castiga competitia. Sustinuti frenetic de pe margine de celelalte echipe participante, elevii Scolii Gimnaziale Stancuta au marcat primii si au castigat astfel competitia, calificandu-se in premiera la faza nationala, care se va desfasura in perioada 19-21 Mai, la Gura Humorului  in judetul Suceava.

 Sase echipe au participat la faza regionala a Olimpiadei Gimnaziilor la S-Rugby (rugby tag).
Sase echipe au participat la faza regionala a Olimpiadei Gimnaziilor la S-Rugby (rugby tag).

    ” Elevii s-au mobilizat exemplar, dand dovada de foarte multa seriozitate la antrenamente cat si in cadrul competitiei.Efortul depus pe parcursul ultimul an s-a concretizat prin calificarea in premiera pentru scoala la faza nationala, unde prin ambitie si seriozitate, speram sa obtinem un rezultat cat mai bun.Doresc sa ii felicit pe aceasta cale, pentru intregul efortul depus si seriozitatea de care au dat dovada in abordarea tuturor partidelor de pana acum.De asemenea, doresc sa multumesc pe aceasta cale pentru sustinere parintilor, cat si autoritatilor locale din comuna Stancuta” , a declarat profesorul Bogoi Costel.
    
Lotul echipei reprezentative a Scolii Gimnaziale Stancuta: Leoca Elena Madalina, Ripa Genica, Ispilat Daniela, Hornea Andreea, Petcu Alberto Marian, Tapu Madalin Iulian, Ciuperca Mihaita, Ignat Paul Ionut, Teselea Ciprian Mihaita, Mitu Andrei, Manolache Florin, Tutuianu Octav Florin.
    
    De precizat ca elevul Mitu Andrei, component al echipei va reprezenta judetul Braila si la faza nationala de cros, desfasurata la Botosani in perioada 21-22 aprilie 2017.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile