Scoala Gimnaziala „A.P Alexi” Singeorz Bai din Bistrita Nasaud reprezinta Transilvania Nord la Gimnaziada, faza nationala

Sala de sport a Liceului cu program sportiv din Cluj Napoca a gazduit vineri, 21 aprilie  faza regională Transilvania Nord a „Gimnaziadei” la rugby tag. Reprezentantele a sase judete s-au intrecut timp de peste trei ore pentru primul loc, pozitie care propulsa castigatoarea in primele opt echipe ale Romaniei, respectiv în faza nationala.

Dupa meciuri frumoase si echilibrate, clasamentul final se prezinta astfel:
1.Scoala Gimnaziala „A.P Alexi” Singeorz Bai din Bistrita Nasaud, prof.Ana Runcan     
2.Scoala Gimnaziala Tarian din Bihor, prof. Delia Bondar     
3.Scoala Gimnaziala „Balcescu Petofi” din Satu Mare, prof. Liviu Deac    
4.Liceul Teoretic „A.Iancu” din Cluj Napoca Prof.Viorel Morutan    
5.Scoala Gimnaziala „A.Muresanu” din Cehu Silvaniei – judetul Salaj, prof.Sergiu Moldovan
6.Scoala Gimnaziala „L.Blaga” din Baia Mare, prof. Alexandru Nuta

„ O competitie mai mult decât frumoasa, zapada de afara ne-a impiedicat sa jucam in aer liber, insa am beneficiat de conditii excelente, ocazie cu care aducem multumiri LPS Cluj pentru gazduire. Aceleasi multumiri arbitrilor Romulus Boar, Florin Ferezan, Calin Cojocnean si Bogdan Muresan pentru implicare și ajutor. Felicitari sincere sportivilor si profesorilor participanti pentru daruire si nivelul calitativ ridicat la care au ajuns. Regretam totusi absenta antrenorilor de copii si juniori din zona care nu au profitat de ocazia de a vedea foarte multi copii talentati. Aducem multumiri reprezentantilor COSR care au distribuit echipament sportiv echipelor participante, dar si Federatiei Romane de Rugby care prin Departamentul Dezvoltare care a oferit cupe și material logistic  alaturi de ISJ Cluj care au oferit diplomele participanților”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare-Cercatre Transilvania Nord.

                   

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile