SIX NATIONS: Anglia ramane neinvinsa. Scotia si Italia nu reusesc sa produca surpriza in Six Nations

Six Nations

Italia 16 – 24 Tara Galilor
Italia nu a reusit sa castige intr-un meci echilibrat si ramane pe ultima pozitie in Turneul celor Sase Natiuni.
Prima repriza a fost una foarte disputata, Jones deschizand seria de 3 lovituri de pedeapsa transformate pentru oaspeti in minutul 2. Doua minute mai tarziu, gazdele au intors scorul printr-un eseu marcat de Canale, dar netransformat.
Din acest moment, evolutia scorului a pastrat avansul pentru Tara Galilor la un nivel constant. Eseurile lui Stoddart (9’), Warburton (13’) si celelalte doua lovituri de pedeapsa transformate de Jones (36’, 40’) au facut ca tabela de marcaj sa arate la pauza un avantaj de 21 la 11 pentru oaspeti. De la italieni a mai replicat Bergamasco, prin doua lovituri de pedeapsa transformate (11’ si 26’).
Al doilea si ultimul eseu al Italiei a fost marcat de Parrise in minutul 50’. Scorul final, 16 la 24, a fost stabilit de Hook, in minutul 73’, printr-un dropgol.

Anglia 17 – 9 Franta
Prima repriza a fost una incheiata la egalitate, dupa ce ambele echipe au avut cate un jucator in prim plan: Flood cu 3 lovituri de pedeapsa transformate (5’, 13’, 18’) si Yachvili cu acelasi numar de reusite (6’, 19’, 22’).
Departajarea a fost realizata in minutul 43, cand Foden a marcat singurul eseu al partidei. Wilkinson a intregit tabloul punctelor marcate de Albion, cu o lovitura de pedeapsa.

Scotia 18 – 21 Irlanda
Un meci strans intre cele doua echipe, in urma caruia s-a dovedit ca Scotia nu a reusit sa-si transforme stilul spectaculos, ofensiv, intr-unul eficient. Pe de cealalta parte, Irlanda isi pastreaza sansele la titlul, insa doar prin rezultat, nu si prin jocul prestat.
In minutul 5, Heaslip inscrie primul eseu pentru oaspeti, iar O’Gara transforma. Replica scotienilor este fara eseu, dar se dovedeste a fi una serioasa, prin eficacitatea lui Paterson care transforma 4 lovituri de pedeapsa (16’, 18’, 32’, 58’).
Eseurile favoritilor acestei intalniri pun insa ordine in lucruri si inclina balanta in favoarea lor: Reddan (28’) si O’Gara (53’), cu transformarile aceluiasi O’Gara.
Scotienii mai puncteaza doar printr-o lovitura de pedeapsa (66’) si un dropgol (70’) reusite de catre Parks.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile