Staff-ul tehnic a stabilit echipa Romaniei pentru meciul cu Germania! Vezi Primul XV!

Nationala de rugby a Romaniei va debuta sambata, 10 februarie, de la ora 16:00, pe Stadionul Cluj Arena din Cluj, contra Germaniei intr-un nou sezon al Rugby Europe Championship. Aceasta intalnire precum si urmatoarele trei care vor urma sunt decisive pentru calificarea directa la turneul final al Cupei Mondiale din 2019. Meciul va fi transmis in direct pe Telekom Sport.

Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic a stabilit echipa care va intra pe teren. Este de subliniat revenirea lui Valentin Ursache si a lui Alin Coste, ambii reintorcandu-se printre Stejari dupa aproape trei ani. De asemenea, este de remarcat tripleta inedita din linia  a treia  alcatuita din experimentatii Valentin Ursache, Mihai Macovei si Stelian Burcea, dar si faptul ca fratii Ursache, Andrei si Valentin se vor afla din nou impreuna, pentru a opta oara in Primul XV. Capitanul echipei este Mihai Macovei.

Catalin Fercu revine si el in echipa nationala dupa o mai veche accidentare si va bifa selectia cu numarul 99 fiind la un singur pas de a deveni al doilea jucator din istoria echipei nationale care se poate lauda cu calitatea de centurion.

In Primul XV se afla cinci jucatori care evolueaza in Franta, 3 de la Timisoara Saracens, 3 de la Steaua, 2 de la CSM Bucuresti si 2 de la Stiinta Baia Mare.

Romania:1.Mihaita Lazar (Castres), 2.Andrei Radoi (Timisoara Saracens), 3.Andrei Ursache (Carcassonne), 4.Johan Van Heerden(Stiinta Baia Mare), 5.Marius Antonescu(Colomiers), 6.Valentin Ursache(Oyonnax), 7.Mihai Macovei (C) (Colomiers), 8.Stelian Burcea (CSM Bucuresti), 9.Florin Surugiu (Steaua Bucuresti), 10.Florin Vlaicu(Steaua Bucuresti), 11.Ionut Dumitru(Steaua Bucuresti), 12.Sione Fakaosilea(Stiinta Baia Mare), 13.Paula Kinikinilau(CSM Bucuresti), 14.Tangimana Fonovai(Timisoara Saracens), 15.Catalin Fercu(Timisoara Saracens)
Rezerve: 16.Florin Bardasu(Stiinta Baia Mare), 17.Ionel Badiu(Timisoara Saracens), 18.Alexandru Tarus(Sale Sharks), 19.Alin Coste(Carcassonne), 20.Andrei Gorcioaia(Massy), 21.Valentin Calafeteanu(CSM Bucuresti), 22.Stephen Shennan(Timisoara Saracens), 23.Jack Umaga(Timisoara Saracens)

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile