Steaua isi ia revansa cu Timisoara in Play-Off

Baraulea (in rosu) a fost unul dintre cei mai buni stelisti.

Militarii au reusit sa invinga in prima etapa a Play-Offului echipa Timisoarei dupa ce in campionatul regulat banatenii au invins de doua ori.

In prima parte a meciului, Calafeteanua a deschis scorul cu o lovitura de pedeapsa, dar Steaua a revenit in joc in zece minute si a preluat conducerea dupa lovitura de pedeapsa a lui Vlaicu si dropgolul lui Dumbrava.
Primul eseu al intalnirii a venit in minutul 26, dupa ce apararea banatenilor a balbait un balon, Cazan a profitat si a marcat.

Timisoara a ramas in 14, capitanul Burcea fiind eliminat temporar in minutul 36.
Calafeteanu a redus din handicap in minutul 39, cu o noua lovitura de pedeapsa transformata, dar Dumbrava a reusit un nou dropgol un minut mai tarziu si a stabilit scorul pauzei. Steaua 14, Timisoara 6.

Dupa pauza tot stelistii au avut prim planul, fundasul Vlaicu marcand din nou dintr-o lovitura de pedeapsa. Calafeteanu l-a copiat in minutul 64.
Steaua a ramas si ea in 14 jucatori, dupa ce Dumbrava a luat galben in minutul 63.
Imediat dupa iesirea acestuia Calafeteanua a convertit in puncte o noua lovitura de pedeapsa.
Vlaicu, care a fost desemnat si Omul meciului, a trimis printre bete alte doua penalitati, Steaua ajunand la 23 de puncte pe tabela.
Internationalul roman Madalin Lemnaru a marcat un eseu pentru timisoreni cu noua minute inainte de final, dar banatenii nu au mai reusit sa intoarca scorul si militarii au castigat cu 23 la 17.

Foto: www.rpressport.ro

[superliga_meci id=168 logo=1]

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile