Steaua se mentine in fruntea clasamentului SuperLigii CEC Bank

Steaua se mentine in fruntea clasamentului SuperLigii CEC Bank dupa victoria cu Baia Mare.

Pe stadionul din Complexul Ghencea in cadrul etapei a V-a din SuperLiga CEC Bank, Steaua Bucuresti a castigat derbyul cu Stiinta Baia Mare, rezultat 29-24, militarii aflandu-se in permanenta la conducere, pe final zimbrii resuind sa-si asigure punctul bonus defensiv.

Steaua a inceput partida in forta si pana in mintul 24 s-a distantat la un ecart de 13 puncte, Florin Vlaicu trecandu-si in cont doua lovituri de pedeapsa, respectiv transformarea eseului marcat de Ionut Dumitru care a profitat de pasa lui Eseria Vueti, acesta recuperand balonul dupa o margine a ros-albastrilor. Pana la pauza, Stiinta Baia Mare a revenit in joc gratie eseului semnat de Michael Doneghan, pe care l-a transformat Samoa Luke, insa dupa primele 40 de minute militarii au intrat la cabine cu avanatjul de 16-7, Florin Vlaicu fiind autorul unei lovituri de pedeapsa.

Debutul partii secunde consemneaza eliminarea temporara, dupa un cartonas galben, a lui Florin Surugiu si maramuresenii profita de superioritatea numerica, incercarea mijlocasului la gramada Bidzina Shamkharadze fiind transformata de Samoa Luke, astfel ca in minutul 47 diferenta dintre cele doua echipe era de numai doua puncte. Dupa ce au primit puncte evoluand in 14 jucatori, elevii lui Cristi Petre au avut puterea de a marca prin Sakalia Sosefo, autorul unui eseu in urma unei patrunderi a lui Sabin Stratila, pe care Florin Vlaicu l-a transformat, la cateva minute distanta venind randul lui Samoa Luke sa treaca pe banca pedepselor , sanctionat cu cartonas galben.

In minutul 62, Taniela Maravunawasawasa a redus din avantajul ros-albastrilor care apoi jucand pragmatic au concretizat doua tentative de tinta prin Florin Vlaicu, respectiv Quinton Crocker, puncte decisive in obtinerea victoriei, pentru ca rezultatul final a fost stabilit de eseul lui Michael Doneghan, transformat de Samoa Luke.

Steaua Bucuresti a inregistrat cea de-a patra victorie in actuala editie a SuperLigii CEC Bank si se afla pe prima pozitie a clasamentului, in urmatoarea runda avand de infrunatat pe CSM Olimpia, in deplasare, pentru ca Stiinta Baia Mare sa primeasca vizita Universitatii Cluj.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile