Stefan Demci: Niciodata nu as juca la Steaua

Stefan Demci.

Ieri, 28 august, managerul general al echipei de rugby Dinamo Bucuresti, Stefan Demci, a fost invitatul unei emisiuni la Radio Sport Total FM.

Fostul international a vorbit despre greutatile materiale cu care se confrunta echipa sa si despre faptul ca a fost nevoit sa renunte la o serie de jucatori cu salarii mari, dupa ratarea obiectivului stabilit, adica intrarea in play-off.

Pe de alta parte, pariul pe termen lung al lui demci este Marius Antonescu, jucatorul de linia a II-a pe care antrenorul din soseaua Stefan cel Mare il vede in scurt timp in campionatul francez. Demci i-a mai evidentiat pe Barbuliceanu, Badalicescu, Tamba, Dobre, Adascalitei, Barbu, Statulescu, Tasca si asa mai departe. Stefan Demci a mai explicat si faptul ca sponsorii nu pierd nimic daca ajuta un club sportiv, facand referire in acest sens la legislatia in vigoare.

Demci a mai precizat ca Dinamo Bucuresti este clubul in spiritul caruia a crescut si care l-a format ca om si ca rugbyst, avand o datorie morala fata de culorile alb-rosii. „M-as duce oriunde in alta parte sa muncesc, cu exceptia Stelei. Spiritul dinamovist ma impiedica sa lucrez vreodata pentru marea noastra rivala. De altfel, cred ca nici ei nu ar accepta”, a mai adaugat antrenorul dinamovist.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile