Stejareii pierd partida cu Samoa la World Rugby U20 Trophy

Pe Stadionul National Arcul de Triumf, Romania a disputat cea de-a doua partida contand pentru Grupa B din cadrul competitiei World Rugby U20 Trophy, adversara fiind Samoa, dupa o prima repriza echilibrata succesul revenind echipei din Insulele Pacificului cu rezultatul de 31-17.

Partida a inceput cu Stejareii dominandu-si pe gramada adversarul , o lovitura de pedeapsa a lui Cosmin Iliuta ducand jocul in 22-ul advers. A urmat o presiune constanta a echpei noastre, iar Emanuel Grigore aparut pe aripa stanga a batut defensiva samoanilor cu un eseu marcat la colt, ramas insa netransformat, din pozitie dificila Cristian Bumbac nu a gasit cadrul butului advers.

Replica adversarilor a venit imediat si la prima faza dupa reluarea jocului, eseul lui Pupi Ah See a egalat situatia de pe tabela de scor, iar transformarea lui Simon Toleafoa i-a dus pe samoani in avantaj. Au urmat momente de joc mai bune ale echipei din Samoa si cu toate ca am incercat sa inchidem drumul catre terenul de tinta, in cele din urma Jim Tupe a majorat diferenta la 12-5.

Simon Toleafoa avea sa majoreze ecartul ceva mai tarziu cu o actiune personala , tot el fiind si autorul transformarii, pana la pauza insa Stejareii au revenit cu incercarea aceluiasi mijlocas la gramada Emanuel Grigore, netransformata nici de aceasta data de Cristian Bumbac si la cabine s-a intrat cu rezultatul : Samoa-Romania 19-10

Repriza secunda a inceput cu Samoa mult mai decisa sa-si impuna jocul si Jim Tupe, iar apoi Sione Young Yen au culcat cate o data balonul in terenul nostru de tinta, una dintre incercari fiind transformata de Simon Toleafoa. Jocul a continuat sub acelasi aspect cu samoanii mult mai prezenti in joc si cu Frank Tato foarte aproape de un nou eseu.

Pe final, Joe Faleafaga a vazut cartonasul galben, iar Fomai Fomai pe cel rosu si cu toate acestea o actiune puratata pe traseul Simon Toleafoa-Pupi Ah See-Sione Young Yen putea duce la o noua incercare in contul adversarilor nostri. In cele din urma Stejareii au resuit sa ameninte terenul de tinta advers si dupa o faza in doi, Cristian Bumbac-Sebastian Sirbu, am ramas in 22-ul samoanilor pentru ca eseul lui Robert Murariu, transformat de Cristian Bumbac sa stabilieasca scorul partidei.

Dupa cele doua partide disputate la World Rugby U20 Trophy, Romania se afla pe pozitia a treia in clasamentul Grupei A, iar miercuri, 5 septembrie, Stejareii vor intalni pe Hong Kong.

World Rugby U20 Trophy: Romania-Samoa 17-31 (10-19)
Stadionul National Arcul de Triumf
Au marcat: Grigore-2e, Murariu-e, Bumbac-tr respectiv Pupi Ah See-e, Tupe-2e, Toleafoa-e,3tr, Young Yen-e
Cartonase galbene: Leavasa, Faleafaga
Cartonas rosu:Fomai

Romania: 1.Iulian Hartig, 2.Darius Placintar, 3.Laurentiu Nica, 4.Andrei Pasalan, 5.Robert Murariu, 6.Vlad Neculau, 7.Dragos Ser, 8.Razvan Belehuz, 9.Emanuel Grigore, 10.Danut Jipa, 11.Paul Popoaia, 12.Cristian Bumbac, 13.Cosmin Iliuta, 14.Alexandru Craciun, 15.Vlad Leica
Rezerve:16. Adrian Tala, 17.Madalin Matache, 18.Rares Straja, 19.Stefan Iancu, 20.Marius Ferariu, 21.Andrei Homiuc, 22.Alexandru Harasim, 23.Sebastian Siru, 24.Iulian Negoescu, 25.Flavian Cuprian

Samoa: 1.Reita Puatolo, 2.Tim Lilomaiava, 3.Frank Sio, 4.Iosefatu Mareko, 5.Setefano Leavasa, 6.Shammah-Anthony Solomona, 7.Sione Young Yen, 8.Austin Faamausili, 9.Pupi Ah See, 10.Simon Toleafoa, 11.Frank Tato, 12.Sipaia Fetu, 13.Alex Tavita, 14.Jim Tupe, 15.Pio Fuiono
Rezerve: 16.Albert Onelei, 17.Saoni Lese, 18.Grecia McNamara, 19.Wesley Patu, 20.Je Faleafaga, 21.Jenny Taateo, 22. Aundrie Alatina, 23.Norman Uili, 24.Fomai Fomai, 25.Dave Puleiala, 26.Taunuu Niulevaea.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile