Stejarii, la recuperare

Otar Turashvili (la balon) si Flavius Dobre.

Dupa ce au invins Emerging Italy (17-13) si au cucerit trofeul IRB Nations Cup, Stejarii au parte de o bine meritata de vacanta.

Se vor intoarce pe teren pentru antrenamente in aproximativ doua saptamani, cand vor relua pregatirea cu cluburile lor.

Cei cinci accidentati in finala IRB Nations Cup sunt la recuperare. Catalin Fercu, desi transportat la spital cu ambulanta dupa ce a suferit o comotie, este plecat in vacanta, iar medicii ii recomanda odihna pentru ca in doua saptamani sa poata reveni in teren. Inca acuza dureri de cap, dar sunt normale avand in vedere accidentul suferit, a precizat medicul coordonator al echipei nationale.

Colegul sau de la Timisoara, Madalin Lemnaru, nu a fost atat de norocos si s-a ales cu o fisura de stern. Acesta s-a retras in orasul natal, Brasov, pentru vacanta si peste trei saptamani va reveni in Bucuresti pentru un consult medical. Daca rezultatele vor fi pozitive, acesta va reveni in campionatul national in sase saptamani.

Dinamovistul Flavius Dobre va sta cel mai mult departe de teren. Acesta a suferit o intindere de ligamente si maine saptamana viitoare va fi supus unui examen RMN pt precizare de diagnostic. Daca va fi operat, Flavius va reveni in teren in minim sapte luni.

Otar Turashvili si-a revenit si a plecat in Georgia pentru a isi petrece vacanta, iar Viorel Lucaci va scoate firele primite la finalul meciului in doua saptamani si va putea sa revina in teren.

Pilierul Mihai Adascalitei s-a accidentat in meciul Romania-Argentina Jaguars si in urma unui examen RMN s-a confirmat o hernie de disc compresiva la nivel lombar. „Adascalitei este in perioada de repaus, dupa care va urma o perioada de recuperare medicala, avand sanse foarte mari ca sportivul sa scape de o interventie neurochirurgicala”, a declarat dr. Alin Popescu.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile