UPDATE: Stiinta Petrosani participa la un turneu de Rugby VII alaturi de 4 echipe nationale. Studentii au castigat competitia

Rugby Romania

Stiinta Petrosani si-a amanat meciul cu CSM Bucuresti din etapa a IX-a a Play Out-ului Diviziei Nationale de Seniori pentru a participa la Danubia Express International Rugby Sevens Cup.

Turneul se desfaroara pe 18 si 19 septembrie in Ungaria, langa Budapesta.

Pe langa Petrosani, la competitie sunt invitate nationalele de Rugby VII ale Ungariei, Austriei, Slovaciei, Sloveniei si o echipa regionala din Moravia.

“Ne dorim sa facem un turneu cat mai bun. Dorim sa participam la cat mai multe turnee. Chiar daca sunt mai mici sunt importante. E bine sa avem cat mai multe meciuri de RugbyVII. Speram sa castigam turneul”, a declarat pentru frr.ro, antrenorul Alexandru Lupu.

Stiinta Petrosani
Lot: Bratu Ovidiu, Ababei Petrica, Toader Marian, Iepure Ovidiu, Liteanu Danut, Mitocaru Claudiu, Ilie Radu, Croitoru Costinel, Tatarciuc Ilie, Popescu Florin
Antrenori: Alexandru Lupu, Emil Drumea

UPDATE: Romanii au castigat competitia. Antrenorul Alexandru Lupu a declarat dupa acest succes: ,,Sunt multumit de evolutia baetiilor mei. Chiar dc turneul nu a fost unul dintre cele mai puternice este un inceput foarte bun pentru rugbyul in 7 romanesc. Am reprezentat cu succes Romania peste hotare. Imi doresc, ca pe viitor, sa participam la cat mai multe turnee de genul acesta, mai ales ca am luat toate premiile puse in joc”.

Stiinta Petrosani a castigat turneul de Rugby VII din Ungaria

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile