SuperLiga își va afla în acest weekend cele două echipe care vor completa careul de ași

SuperLiga de Rugby programează în acest weekend meciurile de baraj, în urma cărora se vor cunoaște și celelalte două echipe care se vor alătura în semifinale formațiilor deja calificate în urma rezultatelor din sezonul regulat, CSA Steaua și CSM Știința Baia Mare.

În ordine cronologică, primul meci de baraj va avea loc la București, sâmbătă, 2 octombrie, pe Stadionul Florea Dumitrache, unde CS Dinamo, ocupanta locului 3 în ierarhia sezonului regulat, o va întâlni pe ACS Tomitanii, locul 6. Alb-roșii au dominat ambele partide disputate în sezonul regulat, impunându-se la scor atât pe teren propriu, 78-19, cât și la Constanța, 71-14. În plus, bucureștenii vin după o victorie de moral obținută în ultima etapă pe terenul vicecampioanei, SCM Timișoara. Cu numeroase transferuri făcute în pauza competițională și cu un nou antrenor principal, neo-zeelandezul Massey Tuhakaraina, Tomitanii au arătat în aceste meciuri un joc frumos, spectaculos, ei urmând să vină la București pentru a-și juca șansa și a forța accederea în premieră, în semifinalele SuperLigii.

Al doilea meci pentru calificarea în semifinale se va disputa pe Stadionul Gheorghe Rășcanu din Timișoara, unde SCM Timișoara, ocupanta locului 4 în sezonul regulat, va întâlni pe Universitatea Cluj, locul 5. Deși vin după un eșec pe teren propriu, în fața lui CS Dinamo, meci în care au reușit să marcheze primele puncte abia în minutul 70, bănățenii pornesc favoriți în această înâlnire. De partea lor se află cele două victorii din sezonul regulat, 59-19 și 33-10 la Cluj, dar și faptul că ardelenii  s-au confruntat în ultima perioadă cu multe probleme de lot.

Baraj semifinale SuperLiga
2 octombrie
București, Stadionul Florea Dumitrache, ora 12:00 (TVR 3)
CS Dinamo – ACS Tomitanii
Arbitri: Radu Petrescu, Mădălin Gârbău, Victor Ioniță nr.4 – Ionel Dumitrescu, TMO – Dănuț Frăsineanu
CCOB: Mihai Irimia

3 octombrie
Timișoara, Stadionul Gheorghe Rășcanu, ora 14:00 (TVR Timișoara)
SCM Timișoara – CSU Cluj
Arbitri: Robert Diaconescu, Cristian Teodor Rotaru, David Popa, nr.4 Andrei Iftode, TMO Andrei Vasiliu
CCOB: Tudor Prună

FOTO: Dragoș PĂȘCĂNEANU

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile