TISSOT devine partenerul oficial al FRR si lanseaza primul ceas oficial al Stejarilor

Tissot a devenit partenerul oficial al Federatiei Romane de Rugby si a lansat ceasul oficial al Stejarilor, un cronograf in editie limitata de 500 de piese, marcand astfel o premiera istorica – primul ceas al marcii elvetiene produs pentru o federatie sportiva din Romania. Astazi, 16 noiembrie, noul ceas a fost prezentat oficial  Stejarilor, care pregatesc meciul test World Rugby de maine, cu Statele Unite ale Americii.

Legătura dintre Tissot și sport reprezintă o componentă importantă în ADN-ul mărcii elvețiene, încă de la începuturi. Nivelul ridicat al calității ceasurilor Tissot și precizia mecanismelor au calificat marca în poziția de cronometru oficial pentru diverse sporturi, de la ski, hochei pe gheață și ciclism, până la scrimă, baschet și motorsport. Legătura puternică cu rugby-ul datează oficial din 2013 și Tissot este deja o prezență recunoscută mondial la numeroase competiții importante, precum RBS Turneul celor 6 națiuni, eveniment la care cele mai reprezentative echipe își dispută supremația europeană.

Ediția limitată „Stejarii” preia trăsăturile modelului de succes Tissot Chrono XL și își construiește caracterul puternic folosind simbolurile care o leagă de echipa României de Rugby și de România. Pe cadran, în dreptul orei 8, se găsește simbolul Stejarilor – frunza de stejar – dar și cele trei culori ale drapelului României, reprezentate discret ca indecși pentru orele 5, 6 și 7. Identitatea specială se continuă pe capacul carcasei unde au fost gravate numele ediției speciale și numărul limitat de piese – 1 din 500. Brățara din piele vine, de asemenea, într-o combinație unică de culori și texturi – cu perforații albastre pe fond negru și cusută cu ață galbenă.

În interiorul carcasei din oțel tratată PVD, se află un mecanism quartz de înaltă performanță, capabil să cronometreze precis timpul și garantat să funcționeze ireproșabil în cazul unei utilizări intense. Funcția cronograf reprezintă suportul perfect pentru toate activitățile sportive iar, pentru confortul utilizării zilnice, a fost adăugată și fereastra de dată. Carcasa este etanșă până la 10 atmosfere, iar diametrul de 45 mm devine un semn inconfundabil al stilului Tissot. Deasupra cadranului negru, perfect lizibil, cu indecși albi și indicatoare albastre, se află un geam din cristal safir care oferă o protecție optimă.

Tissot și Albini Prassa au ales să sprijine Federația Română de Rugby ca semn de apreciere față de una dintre cele mai respectate entități sportive din România. Federația de Rugby este prima federație sportivă înființată vreodată în România ca de altfel și prima care a adus o medalie olimpică pentru România. Echipa Națională Stejarii înregistrează un istoric excelent al performanțelor și se menține pe o poziție fruntașă în clasamentul World Rugby. Ceasul va fi disponibil, exclusiv prin intermediul Albini Prassa, în rețeaua magazinelor Splend’or si Kultho.

Francois Thiebaud, președintele Tissot a declarat: „Suntem foarte încântați să devenim ceasul oficial al Rugby România deoarece subliniem astfel dedicarea noastră pentru sporturi și, în mod special, pentru rugby, unul dintre cele mai respectabile sporturi de echipă din lume. Ediția limitată Stejarii apare ca o declarația puternică venită din partea a două mărci importante, dar reprezintă și un ceas sportiv perfect pentru activitatea de zi cu zi.”

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby: „Mă bucur să fiu martorul unui parteneriat atât de important și voi purta cu mândrie unul dintre cele 500 de cronografe Tissot produse special pentru curajoasa noastră echipă națională. Sunt sigur că asistăm la nașterea unui parteneriat de lungă durată.”

Ion Schiau, Albini Prassa: „Ne-am început activitatea în România, în 2004, ca distribuitor de ceasuri Swiss Made și, în tot acest timp, ne-am îmbogățit cunoștințele în ceea ce privește piața locală, dar și în construirea unei imagini solide pentru partenerii noștri orologieri internaționali. Sunt extrem de mândru de acest parteneriat dintre Tissot și Federația Română de Rugby pentru că ne permite să ne arătăm aprecierea față de o echipă curajoasă și față de o comunitate care reușește să reprezinte cu pasiune România, la cel mai înalt nivel”

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile