Turneul international de rugby la Cristian

Rugby Romania

Turneul international de rugby 10 se desfasoara sambata, 27 august, in Comuna Cristian din judetul Brasov. Competitia este rezervata categoriilor U12, U14.

Evenimentul va avea si meciuri de srugby (rugby non-contact), srugby feminin, rugby pentru old boys si rugby pentru juniori.
Acest turneu se organizeaza pentru a-l comemora pe Corneul Dutescu, fost jucator si antrenor de rugby, cel care a pus bazele clubului Gringos.

Cele mai bune echipe vor fi premiate cu trofee, cupe, medalii si diplome.

Data limita de inscriere – 30.06.2011.

Confirmarea participarii la acest turneu international se face prin scrisoare oficiala sau e-mail unde se vor mentiona intentia dvs de participare si numarul de persoane ce urmeaza sa ia parte la acest eveniment.

A-T.R.U. si Rugby Club Gringos Transilvania – in calitate de organizatori va pune la dispozitie doar cele necesare desfasurarii competitiei sportive, iar cazarea, transportul si toate celelalte necesare sederii dvs in Transilvania vor trebui suportate din bugetul propriu al fiecarui club particpant,

Daca intentionati sa participati la acest turneu international va sfatuim sa aplicati cat mai repede pentru inscriere intrucat rezervarile precoce pentru cazare, transport, etc., va vor diminua costurile,

La cerere putem sa venim in sprijinul dvs pentru orice nevoie – respectiv pentru a va prezenta si a va pune la dispozitie cele mai bune oferte ale colaboratorilor nostrii cat si alte oferte posibile existente, pentru a va face rezervari, etc

Programul si modalitatea de desfasurare a competitiei va va fi adusa la cunostinta dupa perioada limita de inscriere.

Pentru mai multe informatii/detalii: Lucian Ionut Forfota – presedinte Gringos: 0745.085.053 sau rugbytransylvania@gmail.com .

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile