Vezi echipa Romaniei pentru meciul cu Rusia! Adrian Ion va fi capitanul Stejarilor

Nationala de rugby a Romaniei va intalni sambata, 9 martie, in cel de-al patrulea meci din Rugby Europe Championship, Rusia. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal din Botosani, de la ora 14:00, intrarea fiind libera. Meciul va fi transmis in direct pe Telekom Sport 2.

Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic a stabilit echipa care va intra pe teren. Fata de echipa care a inceput partida cu Spania, in Primul XV sunt doua modificari: in linia a treia va incepe ca flanker Adrian Ion, acesta urmand sa fie in premiera si capitanul echipei, in timp ce Nicolas Onutu se va afla in teren pe postul de centru din primul minut de joc.

„Sper sa fie un progres fata de meciul cu Spania si sper sa fie acelasi joc timp de doua reprize, nu doar de una, cum a fost in meciul de la Madrid. Mergem la victorie, suntem constienti ca va fi un meci greu, Rusia va veni sa castige, se pregateste pentru Cupa Mondiala, joaca de peste tot, sunt foarte fizici, vor da totul. Sper ca baietii sa realizeze ca trebuie sa jucam 80 de minute ceea ce am antrenat si am pregatit. In acest moment pot spune ca suntem bine si in ce priveste moralul, pentru ca a fost greu in  primele zile dupa meciul pierdut cu Spania. Vom avea un capitan nou pentru acest meci, pe Adrian Ion, un jucator cu experienta care merita aceasta postura pentru ca atitudinea pe care a aratat-o in antrenamente si in meciuri a fost intotdeauna pozitiva si un exemplu pentru colegi. Este un jucator cu experienta, este capitan si la echipa lui de club si prin tot ce face avem incredere ca poate fi acel factor care sa ii ridice pe baieti in momentele dificile”, a declarat Marius Tincu, antrenorul principal interimar al Romaniei.

Romania:
1.Constantin Pristavita (CSM Stiinta Baia Mare), 2. Eugen Capatina (Timisoara Saracens), 3. Alexandru Tarus (Sale Sharks), 4.Johan Van Heerden(Perpignan), 5.Marius Antonescu (Colomiers), 6. Andre Gorin (Massy), 7. Adrian Ion (C)(CSM Bucuresti) 8. Cristi Chirica (CSM Stiinta Baia Mare), 9.Florin Surugiu (CSA Steaua), 10. Florin Vlaicu(CSM Bucuresti), 11.Ionut Dumitru (CSA Steaua), 12. Tangimana Fonovai (CSM Bucuresti), 13.Nicolas Onutu (CSM Bucuresti), 14.Vladut Zaharia(Timisoara Saracens), 15. Marius Simionescu (Timisoara Saracens)

Rezerve: 16. Ovidiu Cojocaru (CSM Stiinta Baia Mare), 17. Iulian Hartig (CSM Bucuresti), 18.Alexandru Gordas(CSM Bucuresti), 19. Ionut Muresan (Timisoara Saracens), 20. Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 21.Alexandru Tigla (CSM Stiinta Baia Mare), 22.Ionel Melinte (CSA Steaua), 23.Vladut Popa (Timisoara Saracens)

Staff tehnic: Marius Tincu – antrenor principal interimar, Danie de Villiers – antrenor treisferturi, Lasha Tavartkiladze – antrenor inaintare, Lynn Howells – consultant tehnic din partea World Rugby, James de Lacey – preparator fizic, Florin Tasca – preparator fizic, Vali Toma – kinetoterapeut, Alin Grigoras – kinetoterapeut, Daniel-Razvan Wanya-Crangu – doctor, Nicoleta Ene – manager

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile