Victorie clara pentru Saracens in Aviva

Victorie clara pentru Saracens in Aviva.

Saracens a revenit in fotoliul de lider, dupa victoria clara obtinuta in fata lui Exeter, 36-18, in cadrul etapei a 18-a din Aviva Premiership. Beneficiind de toti internationalii, gazdele au marcat prin Goode, M. Vunipola, Farrell, Wray si Wyles, in timp ce replica oaspetilor a fost prin eseurile lui Waldroom, doua.

Gloucester a pierdut acasa cu Bath, 17-12, Cook, Rokoduguni si Douglas înscriind incercarile oaspetilor.

Worcester a invins intr-un meci fara eseuri pe London Irish, 12-6, iar Sale Sharks s-a impus cu 27-20 in meciul cu Leicester, Neid, Edwards si Cipriani marcand eseuri. Pentru oaspeti au inscris Bell si Goneva, iar pilierul moldovean Vadim Cobilas si-a adus aportul la succes, fiind titular si unul din cei mai buni jucatori de pe teren.

Newcastle a pierdut acasa cu London Wasps, cu scorul de 34-20.Pentru gazde, Yes si McGuigan au culcat balonul in terenul advers, in timp ce victoria s-a conturat prin dublele de eseuri ale lui Robson si Young, la care s-a mai adaugat si incercarea lui Smith.

Northampton s-a impus in ultimul meci al rundei, 29-23 cu Harlequins. Waller, Lawes, Foden si Mallinder, respectiv Visser si Clifford, au fost marcatorii eseurilor in acest joc.

S-au acordat trei bonusuri ofensive (Saracens, Wasps si Northampton) si patru bonusuri defensive (Gloucester, Leicester, Harlequins si London Irish).

Clasament:
1. Saracens 62
2.Exeter 59
3. London Wasps 58
4. Northampton 51
5. Leicester 50
6. Harlequins 44
7. Sale 42
8. Gloucester 40
9. Bath 37
10. Worcester 34
11. Newcastle 22
12. London Irish 18

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile