Victorie pentru Timișoara care urcă pe primul loc în Grupa A

Etapa a patra a Ligii Naționale de Rugby a continuat astăzi cu un meci din Grupa A, în care SCM USAMVB Timișoara a învins pe teren propriu pe Universitatea Cluj cu 80-17 (54-10), 12-3 fiind raportul eseurilor. Cu această victorie bănățenii trec pe primul loc al Grupei A,  din care fac parte, ei fiind urmați de Știința Petroșani și Universitatea Cluj, ambele cu câte un meci în plus.

Partida desfășurată pe Stadionul Gheorghe Rășcanu a fost dominată de gazde, care după primele 15 minute conduceau cu 28-0, în urma celor patru eseuri marcate. Jucătorii lui Cristi Săuan au încercat să țină piept asaltului timișorean însă adversarii au speculat fiecare breșă, punând puncte pe tabelă de fiecare dată când se aflau în 22-ul clujean. Oaspeții au reușit să își treacă în cont primele puncte în minutul 30, prin eseul lui Kuselo Moyake, 42-5, ca până la pauză să mai reușească o încercare prin Paul Herman, 42-10, scorul pauzei fiind 54-10 pentru Timișoara, în urma celor opt eseuri marcate.

Partea secundă s-a reluat cu un joc echilibrat 20 de minute, după care gazdele au început să puncteze iarăși eseu după eseu, ajungând în minutul 75 la 80-10. La ultima acțiune a jocului, ardelenii reușesc să închidă tabela cu o nouă încercare, a lui Dragoș Vasile, transformată de Ovidiu Melniciuc, 80-17, scor final.

Marcator a patru eseuri, Romeo Corrado Ștetco a fost desemnat Jucătorul Meciului, alături de acesta punctând Manumua Tevita – 2 eseuri, Mihai Lazăr, Holoia Feofaaki, Stephen Shennan, Lucian Mureșan, Dănuț Jipa, Iliesa Tiqe – fiecare câte un eseu, Florin Vlaicu – 5 transformări, Gabriel Rupanu – 2 transformări, Alin Conache – 3 transformări.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile