Vlaicu a ajuns la 100 de transformari pentru Stejari

Vlaicu a ajuns la 100 de transformari pentru Stejari.

Partida dintre Romania si Tonga disputata pe Stadionul National Arcul de Triumf a reprezentat pe langa ocazia de ne testa fortele inaintea Cupei Mondiale, si oportunitatea ca unii dintre Stejari sa-si imbunatateasca recordurile in echipa nationala.

Astfel Florin Vlaicu a ajuns la transformarea cu numarul 100 la echipa nationala, dupa ce a transformat eseul marcat de Andrei Radoi la finalul jocului. Mai mult, cu punctele marcate sambata, Vlaicu a ajuns la un total de 619 puncte.

Paulica Ion, pilierul care a avut sansa sa debuteze pentru Stejari chiar la o partida din cadrul Cupei Mondiale, cu Argentina in 2003, se pregateste acum pentru a patra participare la cea mai importanta competitie rugbistica. Acesta, in urma meciului cu Tonga a ajuns la 70 de selectii in prima reprezentativa.

Un alt component de baza de al pachetului de inaintare , Valentin Ursache a bifat selectia cu numarul 60 in partida test de sambata, jucatorul revelatiei editiei trecute din Top 14, Oyonnax, aflandu-se inaintea participarii la cea de-a treia Cupa Mondiala.

Cel mai eficient marcator de eseuri din actualul lot al Stejarilor, Catalin Fercu, care si in partida cu Tonga a fost la doar un metru de a-si imbunatati recordul celor 28 de incercari, a bifat selectia cu numarul 80. In Anglia, acesta va participa la cea de-a doua Cupa Mondiala din cariera, dupa cea din 2007.

In plus, alti doi componeti ai lotului pentru Cupa Mondiala, jucatorul de origine tongana, Paula Kinikinilau si jucatorul de origine sud-africana, Johan Van Heerden, au debutat pentru Stejari.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile