Vlaicu si Surugiu lideri in Italia dupa ce Calvisano s-a impus in derbyul cu Rovigo

Vlaicu si Surugiu lideri in Italia dupa ce Calvisano s-a impus in derbyul cu Rovigo.
Cei doi internationali romani proaspat transferati in Italia, Vlaicu si Surugiu, si-au facut debutul in Campionato Eccellenza, in etapa a opta. Echipa lor, Calvisano, s-a impus in derby-ul competitiei, cu scorul de 15-9, in fata rivalei Rovigo, fosta adversara a Timisoarei Saracens in preliminariile Challenge Cup.
Rugbystii romani au alcatuit ”balamaua” echipei, Surugiu fiind titularizat pe post de demi de mele, in timp ce Vlaicu a inceput jocul ca titular la uvertura. Daca Vlaicu a fost inlocuit in minutul 64, nu inainte de a marca punctele care au adus linistea pentru Calvisano, Surugiu a fost prezent pe teren tot meciul.
Calvisano a condus la pauza cu 12-9, Vlaicu transformând din fata buturilor, un eseu de penalitate. In partea secunda, Vlaicu a asigurat desprinderea decisiva a echipei sale, dupa o lovitura de pedeapsa pe care a fructificat-o, acestea fiind singurele puncte ale mitanului.
Dupa acest succes, Calvisano este pe primul loc al clasamentului cu 33 de puncte, urmata de Rovigo, cu 30 de puncte. In urmatoarea runda, echipa celor doi romani se va deplasa la Roma pentru intalnirea cu Fiamme Oro.
Vlaicu si Surugiu au semnat intelegeri valabile pana la finalul sezonului, in luna decembrie a anului 2015.
FOTO: cafetv24.it

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile