World Rugby sprijina revenirea in siguranta la antrenamente in perioada pandemiei prin cursuri si teste online

World Rugby vine in sprijinul comunitatii rugbystice pe durata pandemiei de COVID-19 și ofera cateva directii si sfaturi cu privire la revenirea în siguranță la activitățile de rugby, antrenamente si chiar competitii.

Materialul legat de gestionarea revenirii la activitatea dupa criza COVID-19 este disponibil si in limba romana si poate fi descarcat de aici: https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=219    – selectand optiunea „Română”.

Mai mult, World Rugby pune la indemana tuturor, informatii atat pentru cei implicati direct in activitatea sportiva, cat si pentru suporterii de rugby, printr-un ghid complet.

Prima parte furnizează informații tuturor celor implicați în joc, inclusiv jucătorilor, antrenorilor, personalului de asistență și celui administrativ.

Partea a doua oferă un cadru în jurul căruia Federațiile pot pregăti pentru revenirea la activitate politici și instrucțiuni care sunt adecvate la nivel local. Acesta este un document în continuă elaborare, care va fi actualizat regulat, întrucât această situație cu evoluție rapidă continuă să se modifice.

Respectarea strictă a măsurilor la serviciu și la bazele de antrenament ale echipei poate fi anulată acasă sau în împrejurări sociale. WR ofera cateva elemente specifice, de care trebuie să ținem cu toții cont în viața de zi cu zi.

Acest material amplu este insotit de doua teste cu intrebari grila, de constientizare cu privire la revenirea la joc pentru antrenori si jucatori. De asemenea, si acestea sunt disponibile in limba romana. 

https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=37&language=ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile