Ziua 7: Stejarii au ajuns la Invercargill

Capitanul Marius Tincu a primit un cadou de la primarul din Invercargill

Dupa o calatorie de aproximativ trei ore si jumatate echipa nationala de rugby a ajuns la Invercargill si s-a cazat la Ascot Park Hotel.
Delegatia romana a fost primita de primarul localitatii si de un grup de copii. Din grupul celor care i-au intamplinat pe Stejari au facut parte si cativa romani din Invercargill.

Dupa-amiaza Tincu si colegii sai au avut cateva ore libere, timp in care s-au plimbat prin oras.

De la 17.15 (ora Noii Zeelande) Marius Tincu, Cristi Petre, Iulian Dumitras, Paulica Ion si Steve McDowall au sustinut o conferinta de presa pentru jurnalistii din Invercargill.

„De fiecare data cand baietii au in fata un meci important se pot depasi si pot face un rezultat bun”, a declarat McDowall.

Tincu a spus ca echipa este nerabdatoare pentru acest meci.
„Este important sa jucam bine si sa obtinem un rezultat bun pentru ca este primul meci. Sper ca fiecare jucator se va gandi la acest meci, pentru ca este o partida foarte importanta pentru rugbyul romanesc. Vrem sa jucam la potential maxim ca sa nu avem regrete pe urma”.
Capitanul Romaniei a mai precizat ca pentru rugbyul romanesc este foarte important sa fie prezent la Cupa Mondiala si ca, fata de alti ani, echipa noastra are in componenta multi jucatori tineri care vor creste avand in fata meciuri de inalt nivel.

„Suntem onorati ca suntem aici, atmosfera pana acum a fost fantastica. Cultura maori este una deosebita. A fost impresionant modul in care ne-au primit oamenii de aici. Este primul meci si vom da totul”, a asigurat pilierul roman Paulica Ion.

Din lotul de 30, Valentin Calafeteanu se afla in recuperare dupa boala de reflux gastroesofagian. El a fost internat doua zile pentru investigatii si teste la Christchurch.
Linia a II-a Cosmin Ratiu este si el in perioada de recuperare dupa o contuzie toracica importanta.
Nicolae Nere si Catalin Nicolae se afla intr-o perioada avansata de recuperare dupa usoarele accidentari suferite.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile