14 august 2010, data limita pentru inscrieri la Academia Romana de Rugby

Academia Romana de Rugby

Cei care doresc sa se inscrie la Academia Romana de Rugby – Promotia Gheorghe Gheorghe sunt rugati sa trimita pina la data de 14 august, pe adresa frr@frr.ro sau la sediul FRR, cererea de inscriere in care sa sa motiveze optiunea de a urma cursurile ARR, un CV sportiv personal si o recomandare din partea unui club.

Cursurile se vor tine in perioada septembrie 2010 – martie 2011.
„Vor fi sapte module (din care unul de examinare), iar continutul cursurilor este in mare acelasi ca si cel de anul trecut. Bineinteles ca va fi adaptat totusi noilor cerinte ale performantei. Profesorii sunt in mare parte aceeasi: Robert Antonin – manager general, subsemnatul, Steve McDowall, George Bargaunas, Dan Badea, Nicolae Ungureanu (Educatori IRB), Dr. Alin Popescu, psiholog Alina Anghel, etc. Ca si noutate, intentionam sa-l implicam din ce in ce mai mult pe Horatiu Bargaunas pentru analiza performantelor sportivilor”, a declarat Antrenorul Federal, Daniel Mitrea.

Costul cursurilor este suportat de FRR. Absolventii Academiei vor primi o diploma de antrenor recunoscuta de FRR.

In perioada 12-14 august vor fi selectionati cei mai buni jucatori din generatia 1994 pentru a lua parte la cursurile ARR.

Promotia va purta numele lui Gheorghe Gheorghe, cursant al Academiei, care a decedat anul acesta in urma unui accident vasculo-cerebral.

accident vasculo-cerebral

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile