22 de echipe au participat la Oval Beach Diamond 2022

Timp de trei zile la Mamaia a avut loc ediția 2022 a Oval Beach Diamond, competiție de beach rugby care a aliniat la start nu mai puțin de 22 de echipe, de la U8 la U19, dar și seniori și old-boys.

Competiția a fost organizată de directorul de dezvoltare al Federației Române de Rugby, pe zona Dobrogea, Constantin Gheară și Federația Română de Rugby. Turneul s-a desfășurat pe plaja „Blanco Beach by Bavaria Blu” din Mamaia, jucându-se pe patru terenuri, cu echipe mixte, fete și băieți.

Au participat echipele: CS Năvodari, Warriors Timișoara, Dragonii Constanța, CS Medgidia, CSS Gura Humorului, CSM Sibiu, Warriors Arad, Victoria Cumpăna, Olimpia București, CSA Steaua București, CSM Suceava, Sparta Techirghiol, Metrorex București, Șoimii Câmpia Turzii, CSO Ovidiu, CSM Alba Iulia, Șoimii Turda, PCE Ilfov, LPS Focșani, LTTV Galați, Cleopatra Mamaia, Rugby Academy.

„Le mulțumim tuturor că au fost alături de noi, unele echipe au parcurs sute de kilometri venind din Timișoara, Sibiu, Suceava și sper că s-au simțit bine la acest turneu. Pentru noi foarte important este ca copiii să se bucure că sunt la mare, să se bucure că jocă rugby și trăiesc din plin această experiență, rămânând cu amintiri frumoase din zilele petrecute aici. Competițiile de rugby beach nu se vor opri aici, vom avea o surpriză pentru toți iubitorii rugbyului, însă vom vorbi despre acest lucru peste câteva săptămâni când toate detaliile vor fi puse la puncte. Mulțumim și partenerilor noștri care ne-au sprijinit ca de fiecare dată și ne bucurăm că împreună am reușit să facem acest eveniment, domnului director CSM Constanța, Andrei Talpeș, doamnei consilier pe probleme de sport, Mariana Solomon, doamnei Mihaela Vișinoaia, reprezentant în România a brandului Diamond taste of the wild, Asociației Sportive Constanța și Waves Academy”, a declarat Constantin Gheară.

La finalul turneului, copiii au primit cupe și diplome, iar antrenorii câte o sticlă de vin spumant oferite de Cramele Cricova.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile