3 cursuri World Rugby – Antrenarea Copiilor, Activate și Nivel 1 Antrenori, la București, în ianuarie  

Academia Națională de Rugby organizează în luna ianuarie mai multe cursuri în București, cursuri obligatorii în vederea obținerii licențierii pentru sezonul în curs.

Astfel, luni, 15 ianuarie 2024, la București, la sediul Federației Române de Rugby, va avea loc un curs World Rugby – Antrenarea Copiilor. Cursul este destinat tuturor celor care sunt sau doresc să se implice în activitatea de mini-rugby.

Cei interesați, se pot înscrie printr-un email la adresa – frr@rugbyromania.ro dupa ce în prealabil vor obține certificatele online ale următoarelor cursuri:

 

Al doilea curs organizat de Academia Națională de Rugby va avea loc tot la București,  marți, 16 ianuarie 2024, un curs World Rugby – Activate. Cursul este destinat tuturor celor care sunt sau doresc să se implice în activitatea de pregătire a jucătorilor de rugby.

Cei interesați, se pot înscrie printr-un email la adresa – frr@rugbyromania.ro

Cursul al treilea va avea loc miercuri, 17 ianuarie 2024, la București, un curs World Rugby – Introducere în antrenorat – Nivel 1 Antrenori. Cursul este destinat tuturor celor care sunt sau doresc să se implice în activitatea de antrenare în rugby.

Cei interesați, se pot înscrie printr-un email la adresa – frr@rugbyromania.ro dupa ce în prealabil vor obține certificatele online ale următoarelor cursuri:

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile