30 de donatori la ultima actiune de donare organizata in 2015 de Federatia Romana de Rugby

30 de donatori la ultima actiune de donare organizata in 2015 de Federatia Romana de Rugby.

Federatia Romana de Rugby a finalizat si ultima donare de sange din acest an, donare in cadrul careia i-a avut ca parteneri pe cei de la Prisum International si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

De-a lungul celor trei ore jumatate cat a a durat actiunea propriu-zisa, la sediul Federatiei Romane de Rugby s-au prezentat 36 de persoane care au dorit sa doneze, doar 30 dintre acestea fiind apte pentru donare.

In anul 2016, FRR va continua actiunile de donare, in lunile martie, iunie, septembrie si decembrie, datele exacte urmand sa fie stabilite pana pe 10 ianuarie.

“Am incheiat al saselea an al acestei campanii de donare organizate de Federatia Romana de Rugby, perioada in care s-au organizat peste 20 de actiuni de donare, iar de patru ani ii avem aproape pe cei de la Prisum. Le multumim tuturor care au venit si au donat pentru semenii lor, ii asteptam si la anul si amintim, inca o data, ca sta in puterea noastra sa intindem o mana de ajutor. Alaturi de partenerii nostri, de Centrul de Transfuzie Sanguina dorim tuturor Sarbatori Fericire si multa sanatate”, a declarat Alin Popescu, medic coordonator FRR.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile