37 sportivi formeaza selectionata Moldova 2004

Proiectul la nivel national finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului, in colaborare cu Federatia Romana de Rugby, care vizeaza formarea de selectionate regionale la mai multe categorii de varsta a prins contur si in zona Moldova.

Astfel, in urma unui trial desfasurat pe terenul CSS Barlad, sub atenta monitorizare a unui colectiv de antrenori format din Popa Genu, Clapon Claudiu, Iftode Ioan si Rusu Stefanita, supervizati de Directorii Regionali de Dezvoltare, Secuianu Dorian si Budisteanu Bogdan, au fost selectati 37 de sportivi, toti nascuti 2004. Selectionata Moldova Nord este antrenata de Genu Popa si Ioan Iftode.

Cei 37 de sportivi provin de la 7 cluburi din zona Moldova, astfel: 15 de la CSS Unirea Iasi, 5 de la CSS Barlad, 7 de la CSS Tecuci, 3 de la RCM Buzau, 3 de la CSS Gura Humorului, 3 de la LPS Suceava, 1 de la CTTV Galati.

Lista cu jucatorii Selectionatei Moldova 2004:
CSS Unirea Iasi
Crețu Mihai, Buruiană Vlad, Carp Cezar, Negrea Codrin, Dimofte Alexandru, Paveliuc Gabriel, Clapon Teodor, Irimiță Andrei, Golăescu Alexandru, Voiniciuc Dragoș, Hordilă Ștefan, Mertic Codrin, Țurcă George, Bucur Paul, Cărțan Alexandru

CSS Barlad
Motrea George, Irimia George, Amariei Ștefan, Motrea Ștefan, Palade Gabriel

CSS Tecuci
Toderașc Andrei, Vasilache Costel, Popa Alexandru, Ursu Nicolae, Pavel Marius, Mihai Paul, Manole Iulian

RCM Buzău
Sitaru Andrei, Jinga florin, Cătău Rareș

CSS Gura Humorului
Hodeniuc Iulian,Varvaroi Andrei, Rusu Sebastian Matei

LPS Suceava
Popescu Marian, Ungureanu Sebastian,Filipciuc Mircea

CCTV Galați
Blaga Mihai

Pana acum s-au efectuat doua stagii de cate cinci zile fiecare, la Barlad, primul intre 19-23 aprilie si al doilea intre 6-10 mai, urmatoarea reunire a Selectionatei Moldova urmand sa fie la inceputul lunii iulie.

„S-au efectuat cate doua antrenamente zilnic, respectand principiile jocului de rugby, posesia, avansarea, suportul, continuitatea, presiunea, marcarea de puncte si recuperarea, cu accent in mod special, pe partea de tehnica. Sportivii s-au comportat foarte bine, nu au fost accidentari, iar atmosfera in cadrul grupului a fost una foarte buna. Exista posibilitatea sa urce si alti jucatori in selectionata Moldova, jucatori care momentan nu fac parte din acest lot, in cazul in care au o crestere valorica”, a declarat Bogdan Budisteanu, Director de Dezvoltare Moldova Nord.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile