41 de baze sportive puse la dispozitia participantilor la RWC 2015

Organizatorii Cupei Mondiale de Rugby 2015 au dat publicitatii lista bazelor sportive care urmeaza sa gazduiasca anul viitor echipele participante.

Din aproape 100 de variante inscrise, au fost selectate 41 care indeplineau standardele riguroase privitoare la dotari, pozitionare, s.a. „Sunt incantat ca echipele participante la competitia mondiala din Anglia 2015 vor avea avea la dispozitie baze sportive exceptionale situate de-a lungul si de-a latul tarii noastre. Cu o mare atentie la detalii, atat pe teren, cat si in afara lui, ne propunem sa ridicam acest eveniment sportiv la nivele superioare din punct de vedere al organizarii, selectia bazelor sportive fiind facuta astfel incat echipele gazduite sa aiba tot ceea ce le este necesar pentru a evolua in forma maxima. ” a declarat Bernard Lapasset, presedintele forului organizator.

Ca urmare a vizitelor de selectare a bazelor sportive, s-a decis ca Stejarii sa stea la Dulwich College in primele doua saptamani, cele programate sa fie petrecute in Londra. Sportivii nostri se vor muta apoi la Sutton Coldfield, ultima destinatie fiind Woodbury Park.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile