A încetat din viață fostul jucător și arbitru internațional, Constantin „Titi” Udrea

Rugby-ul românesc este în doliu, după ce unul dintre marii arbitri internaționali, fost jucător, Constantin „Titi” Udrea, a încetat din viață la vârsta de 88 de ani.

Născut la București pe 21 mai 1933, acesta a îmbrățișat întâi cariera de jucător,  debutând la la Metalul București pe postul de centru, în anul 1947 sub bagheta antrenorului Toma Moldoveanu, evoluând întru-un joc din categoria Promoție contra echipei Petrolul. S-a făcut remarcat încă din această patidă, înscriind două. eseuri. La seniori a jucat pentru Gloria București avându-i colegi pe Mihai Naca, Paul Soare, Mircea Vatui, Mihai Gavrici, Dorel Dumitrescu.

După încheierea carierei de jucător, a rămas aproape de rugby, însă ca arbitru, activitate pe care a desfășurat-o între 1967 și 1988. A oficiat aproape 500 de meciuri în campionatul intern, dintre care 18 partide internaționale (1975 -1988) alături de Theodor Witting, Gabriel Eftimescu, Ioan Vasilica, Puiu Huștiu.

A deținut mai multe funcții oficiale, astfel: secretar general adjunct al Federației Române de Rugby între 1993-2000, președinte al Comisiei Centrale de Arbitri între 1990-2000, presedinte al Comisiei de Competiții al FRR în perioada 1993-2000 și secretar general al Asociației Municipale de Rugby București între 2000-2005.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile