A patra ediție a Festivalului Cristache Mitrea

Festivalul Cristache Mitrache.

18 echipe au luat parte la ediția din acest an a evenimentului organizat în memoria fostului om de rugby Cristache Mitrea pe Velodromul din cadrul Complexului Dinamo.

U8 – Șoimii, Grivița și Pantelimon
U10 – Șoimii, Steaua, Flamingo și Pantelimon
U12 – Șoimii, Steaua și Pantelimon
U14 – Șoimii, Băicoi, Steaua, RC Cristian
U15 – Șoimii și RC Cristian
U16 – Șoimii și Flamingo

“Mă bucur ca am reușit sa organizăm cea de-a patra ediție și ca am avut ocazia de a ne întâlni pe terenul de rugby pentru a ne bucura împreună de un sfârșit de săptămână amintindu-ne, cu mic, cu mare de ce iubim atât de mult acest joc. Toți participanții au ocupat locul 1. Fiecare club a primit un trofeu și fiecare copil a primit medalie și diplomă.“, a declarat Daniel Mitrea, fiul cel mare al celui omagiat.

Cristache Mitrea a fost jucător, antrenor, dar și reputat conducător în cadrul Federației Române de Rugby.
Începând cu anul 1986, acesta ocupă funcția de Secretar General al Federației Române de Rugby (1986-1990), devenind și membru în Biroul Federal, unde va rămâne până în 2004.

Om de sport, timp de câțiva ani ocupă funcția de șef de serviciu în Ministerul Sportului, dar și pe cea de Secretar General al Federației Române de Patinaj, dar și Secretar General al Federației Române de Hochei pe Iarbă.

Rugby-ul rămâne însă marea lui pasiune și în 2001 înființează Asociația Municipală de Rugby București, cu care înregistrează rezultate remarcabile până în 2005.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile