A sasea victorie pentru RC Barlad

Neinvinsa pana in prezent, RC Barlad si-a continuat seria rezultatelor pozitive din Divizia Nationala de Seniori prin victoria cu 45-5, pe propriul teren, in fata Stejarului Buzau, partida programata in etapa a VIII-a.

Practic a fost o disputa fara istoric, patru eseuri marcate in prima parte asigurand deja bonusul ofensiv elevilor lui Ioan Harnagea. Neagu a realizat o dubla, Andrei si Hurez cate o finalizare in terenul de tinta advers, la care s-au adaugat trei transformari semnate de Ibanescu.

Unica sansa de a marca puncte din prima parte pentru buzoieni a ratat-o Moise, cel care a irosit o lovitura de pedeapsa, tot in aceasta parte a jocului Tei, jucatorul barladenilor, a vazut singurul cartonas galben al partidei.

In repriza a doua RC Barlad a mai reusit de trei ori sa treaca de apararea vizitatorilor, eseurile avandu-i ca autori pe Tei, Tercu si Curcan, doua fiind transformate de Ibanescu, in timp ce Stejarul Buzau a inscris incercarea de onoare prin Suflea.

Pentru RC Barlad urmeaza o partida cu CSM U 23 Bucuresti in capitala, singurele echipe neinvinse din Divizia Nationala de Seniori, iar pentru Stejarul Buzau o disputa extrem de dificila in compania Politehnicii Iasi.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile