Academia Militara Chisinau va avea echipa de rugby

Rugby Romania.

Studentii Academiei Militare a Fortelor Armate „Alexandru cel Bun” vor participa in premiera absoluta la turneul international de rugby din anul 2013.

Decizia a fost luată în cadrul întrevederii comandantului-rector al institutiei, colonelul Mihail Buclis, cu John Broadford, directorul Programului SOS Lord’s Tavernes Kit Aid din Marea Britanie, si Vasile Revenco, presedintele Federatiei de profil din Republica Moldova.

Potrivit colonelului Mihail Buclis, partile au discutat aspectele logistice si de antrenament ale echipei nou-formate din cadrul academiei, primele seturi de echipament fiind donate de reprezentul Programului SOS Lord’s Tavernes Kit Aid.

„Speram ca acest gen de sport va fi practicat în toate unitaţile militare, astfel încat in viitor Armata Nationala sa aiba o evolutie de succes la competitiile internationale”, a mentionat colonelul Buclis.

La randul sau, John Broadfoot a salutat initiativa crearii unei echipe de rugby intr-o instituţte militara moldoveneasca, exprimandu-si increderea ca acest gen de sport va deveni la fel de popular in Republica Moldova precum este în Marea Britanie.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile