Acreditări de presă la meciul România – Georgia de pe 12 martie, de la București

Federația Română de Rugby anunță startul procesului de acreditare pentru meciul România – Georgia din ediția 2022 a Rugby Europe Championship, care va avea loc sâmbătă, 12 martie, ora 17:30 (în direct pe TVR 2), la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Pentru o organizare cât mai bună a acestei partide și pentru a respecta protocolul sanitar în vigoare, reprezentanții media care doresc să asiste la acest eveniment sportiv sunt rugați să trimită solicitare de acreditare la adresa de e-mail media@frr.ro până joi, 10 martie, ora 17:00. În cerere se va preciza numele, prenumele, publicația reprezentantă și calitatea (reporter/fotoreporter).

Vă rugăm să țineți cont că în acest moment accesul la competițiile sportive se face conform Hotărârii de Guvern 34/2022, publicate în M.O. nr 18/06/01/2022, art.1, alin.5 unde sunt descrise condițiile pentru accesul spectatorilor la competițiile sportive unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori: „în spațiile închise sau deschise, competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 5,00-22,00, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între persoane și purtarea măștii de protecție în județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori. Repartizarea spectatorilor se face pe întreaga suprafață a spațiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare”

Pentru accesul în baza sportivă jurnaliștii sunt rugați să aibă asupra lor o legitimație de presă valabilă, un act de identitate și un document care să ateste că îndeplinesc una din condițiile pentru accesul la competițiile sportive, conform HG 34/2022. De asemenea, din momentul intrării în baza sportivă este obligatorie purtarea măștii de protecție.

FOTO: Dragoș PĂȘCĂNEANU

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile