Acreditări de presă pentru meciul România – Belgia de la Craiova din Rugby Europe Championship

Naționala de rugby a României va întâlni duminică, 7 februarie, ora 11:15, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, Belgia, în meciul restantă din ediția 2020 a Rugby Europe Championship. Având în vedere protocolul Rugby Europe legat de organizarea meciurilor, precum și ordinul comun MTS – MS, care reglementează acest lucru, în concordanță cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, partida aduce norme speciale pentru reprezentanții mass-media ce doresc să asiste.

Astfel, la meciuri, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți 25 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi, care se vor poziționa în spatele buturilor, conform Ordinului Comun MTS – MS din 24 septembrie 2020, completat de Protocolul FRR cu reglementări proprii privind prevenirea și protecția împotriva infectării cu noul coronavirs.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion
Cererile de acreditare pentru această partidă trebuie trimise pe e-mail la adresa media@frr.ro până joi, 4 februarie, ora 16:00. În cerere se va preciza numele, prenumele, publicația reprezentantă, calitatea (reporter/ fotoreporter).

Lista cu jurnaliștii acreditați va fi anunțată vineri, 5 februarie,ora 16:00.

Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri: 25 la masa presei, respectiv 16 fotografi.

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în incinta bazei sportive. De asemenea, conform protocolului Rugby Europe legat de organizarea meciului, reprezentatii media care se află în zona 1 (fotoreporteri, tehnic partener media) au obligativitatea de a purta masca de protecție FFP2.

Federația Română de Rugby va face tot posibilul ca repartizarea să ajute instituțiile media să-și desfășoare activitatea.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile