ACREDITĂRI DE PRESĂ PENTRU MECIURILE DE BARAJ PENTRU SEMIFINALELE SuperLigii CEC Bank

Reluarea celei mai importante competiții din rugbyul românesc, SuperLiga CEC Bank, pe 29 și 30 august, cu meciurile din barajul pentru calificarea în semifinalele competiției, ce vor avea loc pe Stadionul Noua, la Brașov, în concordanță cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de Covid-19 aduce norme speciale și pentru reprezentanții mass-media ce doresc să asiste la aceste partide.

Astfel, la meciuri, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi, care se vor poziționa în spatele buturilor, conform deciziei Colegiului Director din data de 24 august, ce vine în completarea Protocolului FRR cu reglementări proprii privind prevenirea și protecția împotriva infectării cu noul coronavirs.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion

Cererile de acreditare pentru partidele de baraj pentru calificarea în semifinalele SuperLigii CEC Bank care vor avea loc pe Stadionul Noua din Brașov, ACS Tomitanii – SCM Timișoara de sâmbătă, 29 august, ora 15:30 și U Cluj – CS Dinamo, de duminică, 30 august, ora 15:30, trebuie trimise pe e-mail la adresa media@frr.ro până joi, 27 august, ora 16:00. În cerere se va preciza numele, prenumele, publicația reprezentantă, calitatea (reporter/ fotoreporter) și meciul pentru care solicită acreditarea.

Lista cu jurnaliștii acreditați va fi anunțată vineri, 28 august, ora 09:00.

Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri: 10 la masa presei, respectiv 5 la fotografi.

Federația Română de Rugby va face tot posibilul ca repartizarea să ajute instituțiile media să-și desfășoare activitatea. Astfel, pentru a veni mai mult în ajutorul acestora, la finalul fiecărui meci, se va trimite pe adresa de e-mail a publicațiilor aflate în lista de date a FRR, o galerie foto cu cele mai importante momente ale partidei.

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele Stadionului Noua.

Interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile