Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Rugby are loc sâmbătă, 10 februarie, la București

Sâmbătă, 10 februarie, Federația Română de Rugby organizează Adunarea Generală Ordinară. Aceasta va avea loc la București, de la ora 09:00, în Sala Amfiteatru din cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, bld. Mărăști, nr. 20 A.

ORDINEA DE ZI PROPUSĂ A ADUNARII GENERALE ORDINARE DIN 10 FEBRUARIE 2024

1. Alocuţiunea preşedintelui Federatiei Romane de Rugby si prezentarea situaţiei prezenţei delegaţilor cu drept de vot și adoptarea ordinii de zi.

2. Desemnarea a 3-5 persoane pentru întocmirea procesului-verbal oficial.

3. Desemnarea persoanelor care verifică scrutinulComisia de validare.

4. Raportul Biroului Federal privind activitatea desfasurata in anul 2023.

5. Prezentarea bilanţului contabil pe anul 2023 şi aprobarea prinvot a acestuia.

6. Prezentarea şi aprobarea prin vot a raportului cenzoruluipentru anul 2023.

7. Prezentarea şi aprobarea planului anual de activitate şi a bugetului anual de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024.

8. Aprobarea descarcarii de gestiune a Biroului Federal pentru anul 2023.

9. Afilierea, suspendarea si/sau excluderea membrilor Federatiei Romane de Rugby, după caz.

10. Aprobarea Adunarii Generale Ordinare privind actualizarea Anexei cu membrii afiliati la Statut, daca este cazul.

11. Adoptarea hotararii Adunarii Generale Ordinare.

12. Propunerea spre aprobare a mandatarii Domnului Matei Florinel, in calitate de Secretar General, de a semna in fata notarului public in vederea autentificarii, Hotararii Adunarii Generale Ordinare si Anexei nr.1 la StatutMembrii afiliati la Federația Română de Rugby actualizata conform Hotararii Adunarii Generale Ordinare. De asemenea, propunerea spre aprobare a mandatarii domnului Cosmin-Gabriel Barbieru in calitate de Consilier Juridic, sa reprezinte Federatia Romana de Rugby in fata Agentiei Nationale pentru Sport in scopul obținerii avizului prealabil prevazut de Legea nr.69/2000 si a inscrierii in Registrul Sportiv a Hotararii Adunarii Generale ordinare si Anexei nr.1 la StatutMembrii afiliati la Federația Română de Rugby actualizata conform Hotararii Adunarii Generale Ordinare, precum si in fata Tribunalului Bucuresti in vederea efectuarii demersurilor necesare si desfasurarii procedurii avand drept rezultat inscrierea Hotararii Adunarii Generale Ordinare si Anexei nr.1 la StatutMembrii afiliati la Federația Română de Rugby actualizata conform Hotărârii Adunării Generale Ordinare in Registrul Federatiilor organizat la Grefa Tribunalului Bucuresti.

13. Luari de cuvant ale reprezentantilor membrilor afiliati.

Conform art 26, pct (1) si (2) din Statutul Federatiei Romane de Rugby la Adunarea Generala Ordinara participa cu drept de vot cate  un delegat pentru fiecare club sau Asociatie Judeteana de Rugby si a Municipiului Bucuresti, afiliate Federatiei RomaneRugby.  

 

Pana cel tarziu la data de 27.01.2024 urmeaza sa confirmati, in scris la secretariatul federatiei pe adresa de e-mail: frr@rugbyromania.ro, participarea delegatului structurii sportive pe care o conduceti, comunicandu-ne numele si prenumele acestuia si C.N.P.-ul. Pentru motive bine intemeiate acestia pot fi inlocuiti cu minim 5 zile, adica pana cel tarziu la data 04.02.2024 inainte de adunarea generala.

La Adunarea Generala Extraordinara delegatii urmeaza sa se prezinte cu mandat scris emis de structura sportiva afiliata siactul de identitate, aceasta fiind o condiţie obligatorie pentruexercitarea dreptului de vot.

Va aducem la cunostiinta ca, in conformitate cu art.30, pct (1) si(2) din Statutul Federatiei Romane de Rugby, daca la verificarea mandatelor se constata ca Adunarea Generala Ordinara nu are putere de decizie (prezenta minima a jumatate plus unu din numarul delegatilor cu drept de vot) si nu dobandeste aceasta competenta in maxim trei ore, ea va fi reconvocata in ziua de 11 februarie 2024 orele 09.00, in acelasi loc.  

In acest caz Adunarea Generala Ordinara se va desfasura si va avea putere de decizie indiferent de numarul membrilor afiliati prezenti.

 

De asemenea, va aducem la cunostinta ca, in conformitate cu prevederile art.26 (2) din Statutul Federatiei Romane de Rugby – “in vederea exercitarii dreptului de vot, membrii afiliati trebuiesa indeplineasca si urmatoarele conditii:

a) Cluburile afiliate sa fie inscrise si sa participe cu cel putin o echipa intr-o competitie organizata de Federatia Romana de Rugby

b) Asociatiile Judetene de Rugby si  Municipiului Bucuresti saorganizeze competitii locale de copii si juniori la care sa participe cel putin 3 echipe la aceeasi categorie de varsta’’.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile