Alin Petrache candidează pentru funcția de președinte al COSR

Alin Petrache.
Alin Petrache.

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, și-a depus dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„De cinci ani conduc Federația Română de Rugby, aici am reușit să arăt modelul de management sportiv în care cred acesta fiind locul în care am demonstrat cu fapte și cu rezultate, lucrurile bune pe care le pot face pentru sportul românesc. Sunt tânăr, am energia, dar și pregătirea și experiența necesare pentru a conduce COSR. Eu nu vin într-un loc în care trebuie să învăț meseria de la zero. Vin cu un proiect realizabil din primul minut, care continuă lucrurile bune făcute până acum. Știu că putem relansa sportul românesc dacă muncim cu energie și mai ales cu inteligență”, a declarat Alin Petrache.

Fostul căpitan al echipei naționale de rugby a mai explicat că atât în trecut, în cariera de sportiv, cât și în cea de manager sportiv, dar și în viitor, va miza pe munca în echipă.

În cazul în care va fi ales în funcția de președinte al COSR, Alin Petrache va renunța la calitatea de Deputat.

„Am practicat un sport de echipă și am învățat să lucrez în echipă. Doar așa am reușit să adun laolaltă sportivi, antrenori și specialiști, decidenți ai administrației publice centrale și locale, parteneri internaționali, sponsori și oameni obișnuiți. Deși sunt deputat ales în Parlamentul României, în cazul în care voi primi încrederea pentru a conduce COSR îmi voi prezenta demisia din poziția de deputat. Nu înainte de a depune spre dezbatere Legea Sportului, un proiect esențial pentru dezvoltarea sportului de masă și a sportului de performanță. Sunt convins că echipa pe care o las la FRR, în cazul în care voi fi ales la COSR, poate duce mai departe proiectele începute împreună”, a mai precizat Petrache.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile