Andrei Ursache inclus in echipa ideala a sezonului 2016-2017 din Pro D2

Siteul francez Actus Pro D2, care asa cum se si intituleaza este specializat in analiza celui de-al doilea esalon valoric din Hexagon, Pro D2, a alcatuit echipa ideala a sezonului 2016-2017, pe postul de pilier stanga fiind inclus romanul Andrei Ursache de la Carcassonne.

In sezonul 2016-2017, Carcassonne a incheiat pe pozitia a noua in clasamentul final si nu a putut emite pretentii la provomovarea in elita insa imbucurator pentru noi este faptul ca unul dintre componentii de baza ai echipei a fost pilierul Andrei Ursache, cu evolutii constante si apreciate.

Andrei Ursache evolueaza la Carcassonne din 2012 si in cele cinci sezoane in care a purtat tricoul galben-negru a fost prezent pe teren in 106 partide, editia 2016-2017 fiind insa cea mai fructuoasa cu un total de 25 de dispute, din 30 posibile, din care de 22 de ori a foat titular si a marcat trei eseuri.

Despre acesta nominalizare Andrei Ursache ne-a declarat ca:”Dupa atatia ani de munca, e o onoare sa aflu ca sunt in primul XV al Pro D2. Sper ca in anii urmatori sa pot mentine nivelul evolutiilor la aceleasi standarde. A fost cel mai bun sezon din cariera mea, nu am fost accidentat si astfel am putut demonstra antrenorului ca merit sa joc.”

Acum Andrei Ursache se pregateste impreuna cu ceilalti Stejari pentru partida test de la Edmonton impotriva Canadei, urmand sa imbrace pentru a 30-a oara tricoul echipei nationale cu care a participat la Cupa Mondiala din 2015.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile