Arbitri din Irlanda si Scotia pentru Lupii Bucuresti in primele doua etape din European Rugby Challenge Cup

Pe 17 octombrie Lupii Bucuresti vor debuta in European Rugby Challenge Cup intr-o partida cu Newcastle Falcons pentru ca o saptamana mai tarziu sa primeasca replica francezilor de la Stade Francais.

Prima partida va avea loc pe Kingston Park acolo unde Lupii Bucuresti vor intalni pe Newcastle Falcons, disputa urmand a fi condusa de o brigada de arbitri avandu-l la centru pe irlandezul David Wilkinson. In ceea ce-l priveste pe arbitrul irlandez acesta a condus in doua randuri partide ale Stejarilor in 2011 cand am cedat la Tbilisi in fata Georgiei si la inceputul acestui an in succesul cu 34-3 obtinut la Nebug cu Rusia.

Urmatoarea disputa pentru Lupii Bucurersti va avea loc pe Stadionul National Arcul de Triumf adversara fiind Stade Francais, o partida care va fi arbitrata la centru de scotianul Neil Paterson. Paterson a oficiat la centru in partidele castigate de Stejari la IRB Nations Cup cu Argentina Jaguars si Italia A in 2010 respectiv 2012, fiind de asemenea cel care condus intalnirea Newcastle Falcons-Lupii Bucuresti din ultima etapa a editiei trecute din AMLIN Challenge Cup.

In prima etapa din European Rugby Challenge Cup arbitrul roman Vlad Iordachescu va conduce la centru intalnirea dintre London Irish si Rovigo in timp ce italianul cu origini romane Marius Mitrea va fi prezent la disputa Cardiff Blues-Grenoble, acesta fiind programat si in etapa a doua din European Rugby Champions Cup pentru partida London Wasps-Harlequins. Alaturi de Iordachescu vor fi si Radu Petrescu si Cristi Serban, acesta debutand in meciurile internationale.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile