Arbitri din Irlanda vor conduce intalnirea dintre Lupii Bucuresti si Calvisano

Sambata Lupii Bucuresti vor disputa prima partida din dubla mansa contand pentru calificarea pe tabloul principal al European Rugby Challenge Cup, adversara echipei noastre fiind campioana Italiei, Cammi Rugby Calvisano.

Pentru aceasta disputa a fost desemnata sa oficieze o brigada de arbitri din Irlanda care il va avea la centru pe Gary Conway, asistentii acestuia fiind Stuart Gaffkin si Andrew Brace.

Gary Conway este un arbitru tanar care se afla la primele experiente in competitiile importante fiind inclus pe lista cavalerilor fluierului ai Irish Rugby Football Union in 2011. Ca un aspect interesant inainte de acest pas catre arbitraj a activat in Italia la Amatori Milano pentru o perioada de un an in care a incercat sa acumuleze experienta in rugby si sa-si insuseasca limba italiana.

Anul acesta pe 1 martie Gary Conway a debutat la centru in Liga Celtica conducand partida dintre Zebre si Cardiff Blues. In actualul sezon are o prezenta la disputa dintre Edinburgh si Connacht incheiata cu surprinzatoarea victorie a irlandezilor in Scotia, Edinburgh castigand in prima etapa pe terenul lui Munster.

In ceea ce ne priveste Gary Conway a fost arbitru asistent al centralului David Wilkinson la partida din Cupa Europeana a Natiunilor din acest an pe care Stejarii au castigat-o in Rusia cu categoricul rezultat de 34-3.

Ajutoarele lui Conway vor fi Stuart Giffkin prezent la Cluj ca arbitru asistent in victoria Stejarilor din acest an in Cupa Europeana a Natiunilor cu 24-0 in fata Portugaliei respectiv Andrew Brace, arbitrii numarul 4 si 5 fiind nominalizati Vlad Iordachescu si Radu Petrescu.

Partida Lupii Bucuresti-Cammi Rugby Calvisano se va disputa sambata 20 septembrie cu incepere de la ora 21:00 pe Stadionul National Arcul de Triumf.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile