Au fost desemnati arbitrii care vor conduce partidele test din luna iunie ale Stejarilor

World Rugby a stabilit numele arbitrilor care vor oficia in meciurile test programate in luna iunie a acestui an. Astfel, Stejarii au aflat brigazile care vor imparti dreptatea in cele doua partide pe care Romania le va disputa in turneul international pe care il va face in acea luna.

Pe 9 iunie, Romania va intalni pe ANZ Stadium, la Suva, Fiji, partida urmand a fi condusa la centru de catre neo-zeelandezul Mike Fraser (foto). In varsta de 37 ani, acesta face parte din grupul arbitrilor neo-zeelandezi din 2007. Si-a facut debut international in 2013, la meciul Georgia – SUA. Pe langa meciurile test World Rugby, acesta arbitreaza in Super Rugby si a oficiat atat la Campionatul Mondial de Juniori din 2013, cat si la Cupa Mondiala din 2015. El va fi ajutat de catre francezul Jerome Garces si australianul Jordan Way.

La cel de-al doilea meci, din 19 iunie, cu Tonga, care va avea loc tot la Suva, in Fiji, central va fi englezul Matthew Carley (33 ani). La  doar 16 ani, acesta a arbitrat primul sau meci, la nivelul colegilor, ca apoi, dupa terminarea studiilor sa ajunga in ajunga in clubul de elita al arbitrilor englezi. In 2010, acesta a debutat in World Sevens Series in Dubai. In sezonul 2012-2013 al campionatului englez, Carley a devenit primul arbitru din lume care a oficiat un meci purtand „RefCam”, intre Newcastle Falcons si London Scottish. In mai 2013, el a arbitrat primul meci din Premiership, intre London Welsh si Worcester Warriors. El a arbitrat in Cupa Europeana a Natiunilor, in Challenge Cup, Champions Cup, meciuri test World Rugby si in Turneul celor 6 Natiuni. Matthew Carley va fi ajutat de australianul Graham Cooper si neo-zeelandezul Cam Stone.

Meciurile test din iunie:
9 iunie
Fiji – Romania, ANZ Stadium, Suva (Fiji)

19 iunie
Tonga-Romania, ANZ Stadium, Suva (Fiji)

FOTO: superxv.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile