Au fost desemnati arbitrii care vor conduce partidele test din luna noiembrie ale Stejarilor

World Rugby a stabilit numele arbitrilor care vor oficia in meciurile test programate in luna noiembrie. Astfel, Stejarii au aflat brigazile care vor imparti dreptatea in cele doua partide pe care Romania le va disputa la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf, cu incepere de la ora 18:00.

Pe 18 noiembrie Romania va intalni Samoa, intalnirea urmand a fi condusa la centru de scotianul Mike Adamson (33 ani).Fost international scotian de rugby 7, Adamson, care a jucat uvertura, a evoluat ca jucator profesionist pentru Glasgow Warriors si London Scottish.La sfarsitul carierei s-a orientat spre arbitraj, oficiind pana acum in Cupa Anglo-Galeza, in Currie Cup, Pro 12 si Pro D2, de asemenea fiind delegat si pentru meciurile de la rugby 7 la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. De numele arbitrului scotian se leaga si partida pe care Timisoara Saracens ar fi trebuit sa o sustina cu Stade Francais, in Grupa a 5-a din Challenge Cup, la inceputul acestui an. Atunci, in postura de arbitru central al partidei, in colaborare cu ceilalti oficialii ai EPCR si dupa consultarea cu oficialii celor doua cluburi, a decis amanarea partidei din cauza terenului inghetat.

Acesta va fi ajutat de catre galezul Dan Jones si georgianul Shota Tevzadze, video fiind scotianul Neil Paterson. Observatorul de arbitri este Andrew Cole.

La cel de-al doilea meci, de pe 25 noiembrie, Romania – Tonga, central va fi englezul Tom Foley, unul dintre tinerii arbitrii internationali de perspectiva. In varsta de 31 de ani, Foley a jucat rugby in tinerete insa o serie de accidentari l-au determinat sa isi intrerupa devreme cariera. El va fi ajutat de catre galezul Ian Davies si georgianul Shota Tevsadze, video fiind Stephano Penne din Italia. Observatorul de arbitri este Robert Davies din Tara Galilor.

Meciuri test din noiembrie:
Romania – Samoa
Brigada de arbitri: Mike Adamson (Scotia), Dan Jones (Tara Galilor), Shota Tevzadze (Georgia), Neil Peterson (Scotia), Andrew Cole (Australia)

Romania Tonga
Brigada de arbitri: Tom Foley (Anglia), Ian Davies (Tara Galilor), Shota Tevzadze (Georgia), Stefano Penne (Italia), Robert Davies (Tara Galilor)

www.premiershiprugby.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile