Bârladul și Clujul vor găzdui Turneele Finale la Juniori II (U18) și Juniori III (U16)

În aceste zile au fost aprobate, în urma hotărârii Colegiului Director al Federației Române de Rugby, data de desfășurare și locația pentru cele două Turnee Finale la categoriile de vârstă Juniori II (U18) si Juniori III (U16).

Astfel, Turneul Final al categoriei Juniori II (18), se va desfășura în perioada 27.05.2024 – 02.06.2024 la Bârlad, organizator fiind CSS Bârlad. La Turneul Final vor participa șase echipe, primele două clasate în cele trei grupe regionale, Moldova, Muntenia și Transilvania. Campioana en-titre la U18 este CSS Bârlad.

Turneul Final al categoriei Juniori III (U16), se va desfășura în perioada 13.05.2024 – 19.05.2024 la Cluj, organizator fiind ACS Rugby Cluj Junior. La Turneul Final vor participa opt echipe, primele trei clasate în Muntenia și Transilvania, respectiv primele două clasate in Moldova. Campioana en-titre la U16 este ACS Șoimii Dinamo.

Față de propunerea anterioară, Turneul Final al categoriei Juniori III (U16) va avea loc cu o săptămâna mai devreme pentru că în perioada 21 – 24.05.2024 se vor desfășura probele de aptudini la clasele vocaționale.

FOTO: Dragoș Pășcăneanu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile